ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΘΕΣΗΣ

Εάν συνεχίσετε την πλοήγηση στις Ιστοσελίδες μας, τότε συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και συνθήκες χρήσης:

Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε το περιεχόμενο της Ιστοθέσης της να είναι ενημερωμένο. Η πληροφορία που περιέχεται στις Ιστοσελίδες μας αποσκοπεί στη γενικότερη ενημέρωση των επισκεπτών της. Αλλαγές και προσθήκες μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή χωρίς κάποια υποχρέωση της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. για ιδιαίτερη ενημέρωση ή επισήμανση.

Το λογότυπο, το περιεχόμενο, τα στοιχεία και ο κώδικας των Ιστοσελίδων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και χρήση τους από τρίτους χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της.

Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε η Ιστοθέση της να είναι προστατευμένη από κακόβουλες επιθέσεις και ιούς και να είναι συνεχώς σε καλή λειτουργία. Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. εν τούτοις δεν θα έχει καμμία ευθύνη σε περίπτωση τυχόν τεχνικών ή άλλων ανωμαλιών ή μη διαθεσιμότητάς της.

Η πλοήγηση και χρήση της Ιστοθέσης μας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη της.

Η Ιστοθέση μας για διευκόλυνση των επισκεπτών της παρέχει Χρήσιμους Συνδέσμους που οδηγούν σε άλλους διαδικτυακούς τόπους. Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους.

Για τις παρατηρήσεις σας σε σχέση με το περιεχόμενο της Ιστοθέσης μας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Για οποιαδήποτε προβλήματα ή δυσλειτουργίες που τυχόν διαπιστώσετε κατά τη χρήση της Ιστοθέσης μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Πληροφορικής & Τεχνολογίας της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

 

ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

  • Προστατεύετε τον υπολογιστή σας με προγράμματα antivirus και antispyware και φροντίστε για τη συχνή ενημέρωσή τους με τις τελευταίες εκδόσεις.
  • Μην παρασύρεστε από συνδέσμους (links) που πιστεύετε ότι θα σας οδηγήσουν στην Ιστοθέση της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Πάντα πληκτρολογείτε τη διεύθυνση της Ιστοθέσης μόνοι σας (www.eydap.gr) και όχι μέσω σύνδεσης (link), ειδικά αν σας σταλεί μέσω e-mail ή δημοσιεύεται σε ιστοσελίδες άλλων εταιρειών, μηχανών αναζήτησης κλπ.
  • Η αυθεντικότητα της Ιστοθέσης της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. εξασφαλίζεται με το πιστοποιητικό της Verisign, έναν από τους μεγαλύτερους, διεθνούς κύρους, οργανισμούς έκδοσης πιστοποιητικών παρουσίας στο Ιnternet. Σας συνιστούμε να το ελέγχετε.
  • Για την πληρωμή των Λογαριασμών σας μέσω της Ιστοθέσης μας και αυτής της Τράπεζάς σας, παρακαλούμε να ελέγχετε και την αυθεντικότητα της Ιστοθέσης της Τράπεζάς σας.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  • H πολιτική ασφάλειας που εφαρμόζει η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. στις διαδραστικές Ιστοσελίδες τις (Ο Λογαριασμός σας, Διόρθωση Στοιχείων, Οι Παροχές σας και Τηλεμέτρηση) είναι το πρωτόκολλο ασφαλούς επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) με ισχυρή κρυπτογράφηση στα 128 bit το οποίο διασφαλίζει το απόρρητο και απαραβίαστο των συναλλαγών και των προσωπικών σας στοιχείων. Παρακαλούμε να ελέγχετε την ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου αυτού (https://www.eydap.gr/.....) στις διαδραστικές μας Ιστοσελίδες.
  • Η ταυτοποίηση του χρήστη και η πρόσβασή του στις σελίδες που περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πραγματοποιείται με τον Κωδικό Χρήστη (User Name) και τον Μυστικό Κωδικό (Password), τον οποίο συνιστάται να τον αλλάζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. έχει δεσμευθεί και δεσμεύεται βάσει του Νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων (N. 2472/1997) να μην διαθέτει ή δημοσιοποιεί σε Τρίτους τα προσωπικά και ευαίσθητα δεδομένα των Πελατών της που είναι αποθηκευμένα στις Βάσεις Δεδομένων της Εταιρείας.