ΕΘΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
2 - 7 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΥΔΑΠ συμμετέχει για πρώτη φορά και τιμά την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών!

Η συμμετοχή μας στον ανανεωμένο θεσμό αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσής μας απέναντι στους πελάτες μας για ποιοτικότερη εξυπηρέτηση. Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των λειτουργιών μας και των εορτασμών για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, η ΕΥΔΑΠ προσφέρει στους πελάτες της καινούργιες ψηφιακές υπηρεσίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Ένα ψηφιακό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, διαθέσιμο 24/7!

Επιπλέον, προχωρά για πρώτη φορά στην παρουσίαση των τομέων πρώτης γραμμής της Εταιρείας, μέσα από ένα ολιγόλεπτο αλλά ιδιαιτέρως βιωματικό βίντεο, επιθυμώντας να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους της, την κινητήρια δύναμη στο έργο της, για την προσφορά και τη στήριξή τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΗ Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών έχει θεσμοθετηθεί στην Ελλάδα από το 2008 και γιορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως και ταυτοχρόνως, με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών στην επιχειρηματική λειτουργία, αλλά και την αναγνώριση της προσπάθειας των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, στο πλαίσιο των υποστηρικτικών δράσεων και των επικοινωνιακών εργαλείων που σχεδίασε για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, ανέπτυξε ένα mobile application με τις δράσεις των εταιρειών που συμμετέχουν στον εορτασμό.

Κατεβάστε σήμερα από το play store, το mobile application "eiep" και ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις προωθητικές ενέργειες, που διοργανώνουν οι 69 εταιρείες-μέλη του ΕΙΕΠ. Φέτος, γιορτάζουμε όλοι μαζί στις 2-7 Οκτωβρίου, την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών!