Αποδέχομαι τη χρήση cookiesΠληροφορίες για την Πολιτική Cookies
Gr
En

ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΝΤΕΣ

Η ΕΥΔΑΠ, στην προσπάθεια διασφάλισης της ισότιμης πρόσβασης στις υπηρεσίες της για τους μη βλέποντες καταναλωτές, έβαλε σε εφαρμογή από το 2017 ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες καθολικής προσβασιμότητας οι οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν αποστολή ειδικών αναγνώσιμων λογαριασμών (σε μορφή braille, μεγάλες γραμματοσειρές), αποστολή sms και ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Η εφαρμογή μελετήθηκε και σχεδιάστηκε από κοινού με τον «Φάρο Τυφλών Ελλάδος», με σκοπό τη δημιουργία συνθηκών αυτονομίας.

Όσοι ενδιαφέρονται για την ένταξή τους στην ομάδα των καταναλωτών που επιθυμούν να λαμβάνουν τους ειδικούς αναγνώσιμους λογαριασμούς, παρακαλούνται όπως απευθύνονται στο Εκτυπωτικό Τμήμα Braille του Φάρου Τυφλών Ελλάδος (τηλ. επικοινωνίας: 210-9415222, υπεύθυνος: κος Παπασταματίου Δημήτρης).

Απαιτούμενα Παραστατικά:

  1. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας
  2. Αντίγραφο λογαριασμού της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.
  3. Έγκυρο (εκτυπωμένο από το TAXIS) αντίγραφο του Εντύπου Ε9, σε περίπτωση ιδιοκτήτη
  4. Έγκυρο (εκτυπωμένο από το TAXIS) αντίγραφο του ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης σε περίπτωση μισθωτή.
  5. Επίσης, ο αιτών θα πρέπει να προσκομίζει τη σχετική δήλωση ενημέρωσης και συναίνεσης υπογεγραμμένη και θεωρημένη. Για να κατεβάσετε το αντίγραφο της δήλωσης πατήστε εδώ.

Το 2022, η ΕΥΔΑΠ δημιούργησε σε μορφή ακουστικού αρχείου, περίληψη του Απολογισμού Βιώσιμης Ανάπτυξης της (πατήστε εδώ)   στον οποίο αναλύεται ο τρόπος με τον οποίο η Εταιρεία διαχειρίζεται τις πιο σημαντικές επιδράσεις της στην κοινωνία και το περιβάλλον.

 

                                             

Κατεβάστε την εφαρμογή μας
Google Play app link Apple store app link
Ακολουθήστε μας