ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ

Μέσα από τη νέα κατηγορία βίντεο της ΕΥΔΑΠ "Μάθετε πώς..." έχετε την ευκαιρία να βλέπετε και να μαθαίνετε σύντομα και εύκολα, πρακτικές και χρήσιμες πληροφορίες για καθημερινά θέματα που αφορούν το υδρευόμενο ακίνητό σας.

 

Μάθετε πώς... Να βρίσκετε τον υδρομετρητή του σπιτιού σας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σε ποιο καπάκι βρίσκεται ο υδρομετρητής σας; Σε αυτό το σύντομο βίντεο θα παρακολουθήσετε πώς μπορείτε να βρίσκετε το φρεάτιο στο οποίο είναι τοποθετημένος ο υδρομετρητής του σπιτιού σας, γνωστό και ως ρολόι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μάθετε πώς... Να διαβάζετε τον υδρομετρητή του σπιτιού σας

Τώρα μπορείτε να διαβάζετε μόνοι σας τον υδρομετρητή σας. Σε αυτό το σύντομο βίντεο θα παρακολουθήσετε πώς μπορείτε να διαβάζετε την ένδειξη του υδρομετρητή σας και να υπολογίζετε μόνοι σας την κατανάλωση νερού του σπιτιού σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μάθετε πως... Να ελέγχετε ύπαρξη πιθανής διαρροής στο σπίτι σας

Τώρα μπορείτε να ελέγχετε μόνοι σας εύκολα και γρήγορα την ύπαρξη διαρροής στο υδρευόμενο ακίνητό σας, χρησιμοποιώντας τις ενδείξεις του υδρομετρητή αλλά και την εικόνα της υδραυλικής εγκατάστασης μέσα στο φρεάτιο. Σε αυτό το σύντομο βίντεο, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε επιπλέον σε ποια περίπτωση είναι αρμόδια η ΕΥΔΑΠ για να την εντοπίσει και να την επισκευάσει και τέλος σε ποια περίπτωση ο εντοπισμός και η επισκευή της είναι ευθύνη του πελάτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ