Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

Ο τρέχων λογαριασμός μέσω αυτή της σελίδας είναι διαθέσιμος μόνο για παροχές που έχουν δηλωθεί ως κοινόχρηστες. Σε διαφορετική περίπτωση, παρακαλούμε να εγγραφείτε στο eΕΥΔΑΠ και να επωφεληθείτε από την ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και αμεσότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας.

Αν η παροχή είναι κοινόχρηστη αλλά δεν έχει δηλωθεί στο σύστημά μας με αυτή την ιδιότητα, μπορείτε να προχωρήσετε σε Διόρθωση Στοιχείων.

Οδηγίες:

Για να δείτε τον τελευταίο λογαριασμό της παροχής συμπληρώστε τα πρώτα 7 ψηφία του Αριθμού Μητρώου (1) και τον Αριθμό Μετρητή (2) (κεφαλαία ελληνικά, με κενό αν υπάρχει κενό), όπως ακριβώς αναγράφονται σε κάποιο λογαριασμό της παροχής.

Δείτε τον τρέχοντα λογαριασμό και ενδεχομένως εξοφλήστε τον:

(1)
(2)
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα (κεφαλαία, λατινικοί χαρακτήρες)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

Εάν συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις, δηλαδή
  • Ο λογαριασμός δεν έχει εξοφληθεί με άλλο τρόπο
  • Δεν έχετε δώσει πάγια εντολή εξόφλησής του ή απέτυχε η εκτέλεσή της
τότε με το εμφανιζόμενο πλήκτρο [e-Πληρωμή] μπορείτε να οδηγηθείτε στην Ηλεκτρονική Τραπεζική συνεργαζομένων Τραπεζών για την εξόφλησή του. Ακολούθως στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικής πληρωμής της Τράπεζάς σας θα βρείτε τα δεδομένα του Λογαριασμού σας προσυμπληρωμένα για διευκόλυνσή σας και θα ενημερωθείτε για την ενδεχόμενη χρέωση της συναλλαγής αυτής εκ μέρους της Τράπεζας.

ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ πιέστε εδώ