Αποδέχομαι τη χρήση cookiesΠληροφορίες για την Πολιτική Cookies
Gr
En

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ

Δείτε και εξοφλήστε ηλεκτρονικά την κοινόχρηστη παροχή του ακινήτου σας, εισάγοντας Αρ. Μητρώου και Αρ. Μετρητή.

Αν η παροχή είναι κοινόχρηστη αλλά δεν έχει δηλωθεί στο σύστημά μας με αυτή την ιδιότητα, μπορείτε να προχωρήσετε σε Ενημέρωση Στοιχείων.

Για πρόσβαση στο λογαριασμό του δικού σας ακινήτου και στους τρόπους εξόφλησής του, μπορείτε να εγγραφείτε στο eΕΥΔΑΠ και να επωφεληθείτε από τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες, ή να μεταβείτε στη σελίδα Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ.

Οδηγίες:

Για να δείτε τον τελευταίο λογαριασμό της παροχής συμπληρώστε τα πρώτα 7 ψηφία του Αριθμού Μητρώου (1) και τον Αριθμό Μετρητή (2) (κεφαλαία ελληνικά, με κενό αν υπάρχει κενό), όπως ακριβώς αναγράφονται σε κάποιο λογαριασμό της παροχής.

Δείτε τον τρέχοντα λογαριασμό και ενδεχομένως εξοφλήστε τον:

Bill screenshotΈχω λάβει γνώση και αποδέχομαι την Πολιτική Ορθής Χρήσης  και την Πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Καταναλωτών
 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

Εάν συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις, δηλαδή
  • Ο λογαριασμός δεν έχει εξοφληθεί με άλλο τρόπο
  • Δεν έχετε δώσει πάγια εντολή εξόφλησής του ή απέτυχε η εκτέλεσή της
τότε με το εμφανιζόμενο πλήκτρο [e-Πληρωμή] μπορείτε να οδηγηθείτε στην Ηλεκτρονική Τραπεζική συνεργαζομένων Τραπεζών για την εξόφλησή του. Ακολούθως στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικής πληρωμής της Τράπεζάς σας θα βρείτε τα δεδομένα του Λογαριασμού σας προσυμπληρωμένα για διευκόλυνσή σας και θα ενημερωθείτε για την ενδεχόμενη χρέωση της συναλλαγής αυτής εκ μέρους της Τράπεζας.

ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ πιέστε εδώ

Left image banner
Κατεβάστε την εφαρμογή μας
Google Play app link Apple store app link
Ακολουθήστε μας