Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

Η ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους πελάτες της, βρίσκεται σε διαδικασία κατάργησης της συγκεκριμένης σελίδας.  Για την εξυπηρέτησή σας, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να εγγραφείτε σε προστατευμένη - βάσει κωδικού πρόσβασης - περιοχή του site.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο eΕΥΔΑΠ και να επωφεληθείτε από την ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και αμεσότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας.

Οδηγίες:

Για να δείτε τον τελευταίο λογαριασμό της παροχής σας συμπληρώστε τα πρώτα 7 ψηφία του Αριθμού Μητρώου (1) και τον Αριθμό Μετρητή (2) (κεφαλαία ελληνικά, με κενό αν υπάρχει κενό), όπως ακριβώς αναγράφονται σε κάποιο λογαριασμό της παροχής.

Δείτε τον τρέχοντα λογαριασμό και ενδεχομένως εξοφλήστε τον:
(1)
(2)
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα (κεφαλαία, λατινικοί χαρακτήρες)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

Εάν συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις, δηλαδή
  • Ο λογαριασμός δεν έχει εξοφληθεί με άλλο τρόπο
  • Δεν έχετε δώσει πάγια εντολή εξόφλησής του ή απέτυχε η εκτέλεσή της
τότε με το εμφανιζόμενο πλήκτρο [e-Πληρωμή] μπορείτε να οδηγηθείτε στην Ηλεκτρονική Τραπεζική συνεργαζομένων Τραπεζών για την εξόφλησή του. Ακολούθως στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικής πληρωμής της Τράπεζάς σας θα βρείτε τα δεδομένα του Λογαριασμού σας προσυμπληρωμένα για διευκόλυνσή σας και θα ενημερωθείτε για την ενδεχόμενη χρέωση της συναλλαγής αυτής εκ μέρους της Τράπεζας.

ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ πιέστε εδώ