Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

Αγαπητέ πελάτη,

Η ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο παροχής εναλλακτικών καναλιών ενημέρωσης των πελατών της, σας παρέχει τη δυνατότητα να δείτε και να εξοφλήσετε τον τελευταίο σας λογαριασμό, καταχωρώντας τα στοιχεία της παροχής σας.  Δεδομένης της καθυστέρησης που παρατηρείται στην παράδοση των λογαριασμών, χωρίς υπαιτιότητα της Εταιρείας μας, σας παρέχουμε την εναλλακτική αυτή με σκοπό τη μείωση της όχλησής σας.  Σε περίπτωση που η παροχή σας δεν είναι ταυτοποιημένη, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να την ταυτοποιήσετε κάνοντας εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας eΕΥΔΑΠ.

Οδηγίες:

Για να δείτε τον τελευταίο λογαριασμό της παροχής συμπληρώστε τα πρώτα 7 ψηφία του Αριθμού Μητρώου (1) όπως αναγράφεται σε κάποιο λογαριασμό της παροχής. Στη συνέχεια θα σας ζητηθούν κωδικοί taxis και, αν η παροχή είναι στο όνομά σας, θα εμφανιστεί ο τρέχων λογαριασμός.

Δείτε τον τρέχοντα λογαριασμό και ενδεχομένως εξοφλήστε τον:

(1)
Για κοινόχρηστη παροχή κάντε κλικ εδώ


Έχω λάβει γνώση και αποδέχομαι την Πολιτική Ορθής Χρήσης και την Πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Καταναλωτών
 
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα (κεφαλαία, λατινικοί χαρακτήρες)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

Εάν συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις, δηλαδή
  • Ο λογαριασμός δεν έχει εξοφληθεί με άλλο τρόπο
  • Δεν έχετε δώσει πάγια εντολή εξόφλησής του ή απέτυχε η εκτέλεσή της
τότε με το εμφανιζόμενο πλήκτρο [e-Πληρωμή] μπορείτε να οδηγηθείτε στην Ηλεκτρονική Τραπεζική συνεργαζομένων Τραπεζών για την εξόφλησή του. Ακολούθως στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικής πληρωμής της Τράπεζάς σας θα βρείτε τα δεδομένα του Λογαριασμού σας προσυμπληρωμένα για διευκόλυνσή σας και θα ενημερωθείτε για την ενδεχόμενη χρέωση της συναλλαγής αυτής εκ μέρους της Τράπεζας.

ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ πιέστε εδώ