Αποδέχομαι τη χρήση cookiesΠληροφορίες για την Πολιτική Cookies
Gr
En

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ

Η ΕΥΔΑΠ ΑΕ, για τη δική σας διευκόλυνση, σας προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους εξόφλησης των λογαριασμών ύδρευσης. Έτσι, ο λογαριασμός σας, μπορεί να εξοφληθεί:
 

  • Στα ταμεία και τα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ. Τα ταμεία διαθέτουν POS.
  • Στα ΕΛΤΑ νομού Αττικής.
  • Στα καταστήματα τραπεζών (ταμεία - αυτόματα μηχανήματα) και σε επιλεγμένους συνεργάτες αυτών. Στην Εθνική Τράπεζα υποστηρίζεται επιπλέον και μερική εξόφληση λογαριασμού.
  • Με πάγια εντολή στις Τράπεζες Εθνική, Πειραιώς, Eurobank, Alpha Bank, Αττικής και Citibank.
  • Με ηλεκτρονική εξόφληση μέσω της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής συνεργαζομένων Τραπεζών. Για την ενδεχόμενη χρέωση της συναλλαγής αυτής θα ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικής πληρωμής της Τράπεζάς σας.
  • Από το site μας με ηλεκτρονική εξόφληση με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα των εκάστοτε συνεργαζόμενων Τραπεζών (Πειραιώς, Εθνική, Alpha Bank, Eurobank, Παγκρήτια, Attica Bank, των Συνεταιριστικών Τραπεζών : Δράμας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Σερρών, και Χανίων), καθώς και κάρτες λοιπών παρόχων (Visa, Mastercard, Maestro) μέσω ασφαλούς σελίδας Συστήματος Πληρωμών ΔΙΑΣ. Υποστηρίζεται και μερική εξόφληση λογαριασμού.

Πιστοποίηση κατά το Πρότυπο Ασφαλείας Δεδομένων Καρτών Πληρωμών (PCI DSS)


Μην Ξεχνάτε
Ο λογαριασμός μετά τη λήξη προθεσμίας πληρωμής του επιβαρύνεται με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής. Στην περίπτωση αυτή η ΕΥΔΑΠ ΑΕ έχει το δικαίωμα διακοπής της υδροδότησης χωρίς άλλη ειδοποίηση και ο πελάτης χρεώνεται με τα έξοδα διακοπής - επανασύνδεσης. Κατά την επαναφορά της υδροδότησης, πρέπει οι βρύσες του υδροδοτούμενου ακινήτου να είναι κλειστές.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή μας
Google Play app link Apple store app link
Ακολουθήστε μας