Αποδέχομαι τη χρήση cookiesΠληροφορίες για την Πολιτική Cookies
Gr
En

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ

Η ΕΥΔΑΠ ΑΕ, για τη δική σας διευκόλυνση, σας προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους εξόφλησης των λογαριασμών ύδρευσης. Έτσι, ο λογαριασμός σας, μπορεί να εξοφληθεί:
 

  • Στα ταμεία και τα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ. Τα ταμεία διαθέτουν POS.
  • Στα ΕΛΤΑ νομού Αττικής.
  • Στα καταστήματα τραπεζών (ταμεία - αυτόματα μηχανήματα) και σε επιλεγμένους συνεργάτες αυτών. Στην Εθνική Τράπεζα υποστηρίζεται επιπλέον και μερική εξόφληση λογαριασμού.
  • Με πάγια εντολή στις Τράπεζες Εθνική, Πειραιώς, Eurobank, Alpha Bank, Αττικής και Citibank.
  • Με ηλεκτρονική εξόφληση μέσω της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής συνεργαζομένων Τραπεζών. Για την ενδεχόμενη χρέωση της συναλλαγής αυτής θα ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικής πληρωμής της Τράπεζάς σας.
  • Από το site μας με ηλεκτρονική εξόφληση με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα των εκάστοτε συνεργαζόμενων Τραπεζών (Πειραιώς, Εθνική, Alpha Bank, Eurobank, Attica Bank, των Συνεταιριστικών Τραπεζών : Δράμας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Σερρών, Χανίων και Παγκρήτιας), καθώς και κάρτες λοιπών παρόχων (Visa, Mastercard, Maestro) μέσω ασφαλούς σελίδας Συστήματος Πληρωμών ΔΙΑΣ. Υποστηρίζεται και μερική εξόφληση λογαριασμού.

Μην Ξεχνάτε
Ο λογαριασμός μετά τη λήξη προθεσμίας πληρωμής του επιβαρύνεται με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής. Στην περίπτωση αυτή η ΕΥΔΑΠ ΑΕ έχει το δικαίωμα διακοπής της υδροδότησης χωρίς άλλη ειδοποίηση και ο πελάτης χρεώνεται με τα έξοδα διακοπής - επανασύνδεσης. Κατά την επαναφορά της υδροδότησης, πρέπει οι βρύσες του υδροδοτούμενου ακινήτου να είναι κλειστές.

 

Ακολουθήστε μας
Κατεβάστε την εφαρμογή μας