Αποδέχομαι τη χρήση cookiesΠληροφορίες για την Πολιτική Cookies
Gr
En

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ PCI-DSS

Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι έχει λάβει Πιστοποίηση κατά το Πρότυπο Ασφαλείας Δεδομένων Καρτών Πληρωμών PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) κατά την οποία επιβεβαιώνεται ότι, στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που διεκπεραιώνονται μέσω καρτών (πιστωτικών και χρεωστικών), η Εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με αναγνωρισμένο πρότυπο ασφαλείας δεδομένων.


Το Πρότυπο Ασφαλείας Δεδομένων Καρτών Πληρωμών PCI-DSS είναι ένα πρότυπο ασφάλειας πληροφοριών κατά το οποίο όλες οι επιχειρήσεις που επεξεργάζονται, αποθηκεύουν ή μεταδίδουν δεδομένα καρτών, δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον, ώστε οι συναλλαγές μέσω καρτών να γίνονται με ασφάλεια.


Η Πιστοποίηση που έλαβε η ΕΥΔΑΠ έχει ισχύ για ένα έτος, στη συνέχεια του οποίου προβλέπεται επαναληπτικός έλεγχος, καθώς η Εταιρεία  έχει την ευθύνη της διατήρησης της συμμόρφωσής της με όλες τις απαιτήσεις του Προτύπου Ασφαλείας PCI-DSS, καθώς και της ανανέωσης της συμμόρφωσης σε ετήσια βάση. 


Με την  Πιστοποίηση αυτή, η  ΕΥΔΑΠ αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, εμπράκτως, το υψηλό επίπεδο ασφάλειας που παρέχει στους πελάτες της και συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση τους, θωρακίζοντας τις συναλλαγές τους. Η συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφαλείας αποτελεί θεμέλιο λίθο για την αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην ΕΥΔΑΠ και τους καταναλωτές της.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή μας
Google Play app link Apple store app link
Ακολουθήστε μας