Αποδέχομαι τη χρήση cookiesΠληροφορίες για την Πολιτική Cookies
Gr
En

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ

Μέσα από τη νέα κατηγορία βίντεο της ΕΥΔΑΠ "Μάθετε πώς..." έχετε την ευκαιρία να βλέπετε και να μαθαίνετε σύντομα και εύκολα, πρακτικές και χρήσιμες πληροφορίες για καθημερινά θέματα που αφορούν το υδρευόμενο ακίνητό σας.

 

Μάθετε πώς... Να διαβάζετε τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ

Τώρα μπορείτε να διαβάζετε μόνοι σας εύκολα και γρήγορα τον λογαριασμό ύδρευσης του σπιτιού σας. Σε αυτό το σύντομο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε και να αποκωδικοποιήσετε τα βασικά στοιχεία που αναγράφονται στο λογαριασμό ύδρευσης και σας αφορούν ως καταναλωτές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Μάθετε πώς... Να εγγραφείτε στο eΕΥΔΑΠ, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

Η ΕΥΔΑΠ, πιστεύοντας πως η ποιότητα των υπηρεσιών της πρέπει να είναι σε συνεχή ροή, όπως ακριβώς και το νερό της, προχωράει συνεχώς στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της, με μία σειρά ψηφιακής διεκπεραίωσης αιτημάτων. Κάνοντας εγγραφή στο eEYDAP (σε ένα περιβάλλον υψηλής ασφάλειας και σύμφωνο με την προστασία προσωπικών δεδομένων), μπορείτε μεταξύ πολλών άλλων να:

  • Αποκτήσετε πρόσβαση στους λογαριασμούς όλων των παροχών σας με μία μόνο εγγραφή
  • Επιλέξετε τη Λήψη Ηλεκτρονικού Λογαριασμού eBILL καταργώντας τον έντυπο, μειώνοντας το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα
  • Ενημερώνεστε χωρίς χρέωση για την έκδοση του λογαριασμού σας με email ή και sms
  • Ενημερώνεστε χωρίς χρέωση για τις μεγάλες καταναλώσεις των παροχών σας με email ή και sms
  • Διορθώσετε μόνοι σας τα στοιχεία των παροχών σας, σε περίπτωση μεταβολής τους
  • Υποβάλετε αίτημα για την υπαγωγή σας στο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο(ΕΕΤ) και στα ειδικά τιμολόγια (φιλανθρωπικό, επαγγελματικό, πολυτεκνικό, υπερηλίκων)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Μάθετε πώς... Να βρίσκετε τον υδρομετρητή του σπιτιού σας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σε ποιο καπάκι βρίσκεται ο υδρομετρητής σας; Σε αυτό το σύντομο βίντεο θα παρακολουθήσετε πώς μπορείτε να βρίσκετε το φρεάτιο στο οποίο είναι τοποθετημένος ο υδρομετρητής του σπιτιού σας, γνωστό και ως ρολόι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μάθετε πώς... Να διαβάζετε τον υδρομετρητή του σπιτιού σας

Τώρα μπορείτε να διαβάζετε μόνοι σας τον υδρομετρητή σας. Σε αυτό το σύντομο βίντεο θα παρακολουθήσετε πώς μπορείτε να διαβάζετε την ένδειξη του υδρομετρητή σας και να υπολογίζετε μόνοι σας την κατανάλωση νερού του σπιτιού σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μάθετε πως... Να ελέγχετε ύπαρξη πιθανής διαρροής στο σπίτι σας

Τώρα μπορείτε να ελέγχετε μόνοι σας εύκολα και γρήγορα την ύπαρξη διαρροής στο υδρευόμενο ακίνητό σας, χρησιμοποιώντας τις ενδείξεις του υδρομετρητή αλλά και την εικόνα της υδραυλικής εγκατάστασης μέσα στο φρεάτιο. Σε αυτό το σύντομο βίντεο, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε επιπλέον σε ποια περίπτωση είναι αρμόδια η ΕΥΔΑΠ για να την εντοπίσει και να την επισκευάσει και τέλος σε ποια περίπτωση ο εντοπισμός και η επισκευή της είναι ευθύνη του πελάτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Κατεβάστε την εφαρμογή μας
Google Play app link Apple store app link
Ακολουθήστε μας