Αποδέχομαι τη χρήση cookiesΠληροφορίες για την Πολιτική Cookies
Gr
En

ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Για την ΕΥΔΑΠ, η προστασία της ψυχοσωματικής υγείας του ανθρώπινου δυναμικού της είναι μέρος της επιχειρηματικής ηθικής της και άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιχειρησιακή συνέχεια και ανάπτυξη. Με την πίστη ότι η υψηλή προστασία στο χώρο της εργασίας συμβάλλει θετικά στην απόδοση και τις καλές εργασιακές σχέσεις, η Ασφάλεια και η Προστασία της Υγείας στους χώρους εργασίας θεωρείται σημαντική υποχρέωση από την Εταιρεία μας, τόσο έναντι των εργαζομένων όσο και των οικογενειών τους.

Η ΕΥΔΑΠ διαθέτει Πολιτική Υγείας & Ασφάλειας και εφαρμόζεται σε όλους τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ, ανεξαιρέτως του είδους της σύμβασής τους (αορίστου χρόνου, υδρονομείς, συμβασιούχους καθαρισμού μερικής απασχόλησης, εργαζόμενους 8μηνης Σύμβασης, φοιτητές 6μηνης και 2μηνης Σύμβασης, ασκούμενους δικηγόρους, μαθητές ΕΠΑΛ). Στις υποχρεώσεις της ΕΥΔΑΠ δεν συμπεριλαμβάνεται το εργολαβικό προσωπικό, που εργάζεται στο χώρο ευθύνης της ΕΥΔΑΠ. Οι εργολάβοι υποχρεούνται να τηρούν την νομοθεσία περί υγείας και ασφάλειας στην εργασία και να διαθέτουν δικούς του Τεχνικούς Ασφαλείας και Ιατρούς Εργασίας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ : Από το 2020 και κατά τη διάρκεια του 2021, η Εσωτερική Υπηρεσία Προστασίας Πρόληψης  (ΕΣ.Υ.Π.Π.) της Εταιρείας έχει πιστοποιηθεί με τα ISO 9001:2015 «Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας» και ISO 45001:2018 «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία», δύο διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα για τη διαχείριση της ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών της στον τομέα της Υγείας και της Ασφάλειας στην εργασία.

Ακολουθήστε μας
Κατεβάστε την εφαρμογή μας