Αποδέχομαι τη χρήση cookiesΠληροφορίες για την Πολιτική Cookies
Gr
En

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Επιτροπή Γραμμάτων και Τεχνών

Η Επιτροπή Γραμμάτων και Τεχνών, αποτελεί τον βασικό πυρήνα δράσης του Συλλόγου. Κάθε χρόνο επιμελείται τη διοργάνωση εκδηλώσεων, παρουσιάζοντας το έργο σημαντικών ανθρώπων του πνευματικού κόσμου  και γίνεται η αφορμή να παρακολουθήσουν πολλές και αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις, τόσο οι υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ, όσο και οι οικογένειές τους μέσω της επιδότησης των μελών. Σε συνεργασία με τα περισσότερα θέατρα της Αθήνας, εξασφαλίζει αξιόλογες εκπτώσεις σε παραστάσεις, ενώ ακόμη οργανώνει επισκέψεις στις σημαντικότερες εικαστικές εκθέσεις που παρουσιάζονται σε Μουσεία και εικαστικούς χώρους της Πρωτεύουσας. Τέλος, η Επιτροπή Γραμμάτων και Τεχνών έχει την ευθύνη της θεατρικής ομάδας, η οποία κατά το παρελθόν έχει να επιδείξει έργο επαγγελματικών προδιαγραφών.

Επιτροπή Κινηματογράφου

Η Επιτροπή έχει την ευθύνη διαχείρισης του θερινού Κινηματογράφου «Δεξαμενή» στο Κολωνάκι. Η εκμετάλλευση του χώρου παραχωρήθηκε το 1991 στους εργαζόμενους της Εταιρείας και αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχής, καθώς οι επιλογές των ταινιών και ο ανακαινισμένος χώρος την έχουν αναδείξει στα πιο αγαπημένα στέκια της Αθήνας.
Κάθε χρόνο από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο προβάλλονται ταινίες πρώτης προβολής. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος παρέχει στα μέλη και στους συναδέλφους συνταξιούχους τη δυνατότητα για δωρεάν είσοδο.

Επιτροπή Αιμοδοσίας

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, έχει την ευθύνη του συντονισμού της διαδικασίας αιμοληψίας στα κτίρια της ΕΥΔΑΠ. Η αιμοδοσία διεξάγεται 3 φορές το χρόνο με την συνεισφορά συναδέλφων αιμοδοτών. H Τράπεζα Αίματος της ΕΥΔΑΠ στο Ιπποκράτειο, αποτελεί πηγή ανακούφισης, συνεισφέροντας καθημερινά σε πάσχοντες συναδέλφους και όχι μόνο.

Επιτροπή Εκδρομών

Η Επιτροπή Εκδρομών οργανώνει κάθε χρόνο εκδρομές για τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και όχι μόνο. Τα μέλη επιδοτούνται σε ετήσια βάση για μια εκδρομή της επιλογής τους στο εσωτερικό ή εξωτερικό. Οι εκδρομές γεμίζουν όλους τους εργαζόμενους με ευχάριστες αναμνήσεις, καθώς οι συμμετέχοντες μοιράζονται με πολύ κέφι κομμάτια από την εργασιακή τους καθημερινότητα, αναπτύσσοντας συλλογικό πνεύμα.

Επιτροπή Αθλητισμού

Η Επιτροπή Αθλητισμού κάνει πράξη το «νους υγιής εν σώματι υγιεί» δίνοντας στα μέλη του Συλλόγου την ευκαιρία να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, οργανώνοντας ταυτόχρονα και ορειβατικές εκδρομές.

Ακολουθήστε μας
Κατεβάστε την εφαρμογή μας