Αποδέχομαι τη χρήση cookiesΠληροφορίες για την Πολιτική Cookies
Gr
En

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο βασικός κορμός της Διοίκησης της Εταιρείας, μετά το Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελείται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και οχτώ Γενικές Διευθύνσεις στις οποίες υπηρετούν στελέχη της Εταιρείας με πολυετή εμπειρία και αφοσίωση στο έργο τους.

 

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο κος Σαχίνης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, της μεγαλύτερης εταιρείας του κύκλου του νερού στην Ελλάδα.

Πρόσφατα κατείχε τη θέση του Business Development Officer στον Όμιλο της Aegean Airlines.

Δραστηριοποιήθηκε σε εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων ως Partner της Global Finance, ως Operating Partner της Advent International και ανεξάρτητα.

Υπήρξε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΕΠΑ όπου τριπλασίασε την κερδοφορία, διαπραγματεύτηκε συμβάσεις προμήθειας φυσικού αερίου ύψους 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων και συνέβαλε στη διαμόρφωση εναλλακτικών οδών εφοδιασμού της Ευρώπης με φυσικό αέριο.

Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του Business Information Group της McGraw-Hill, o οποίος υπό την ηγεσία του έγινε από τους μεγαλύτερους ομίλους Β2Β πληροφοριών διεθνώς, με εξειδίκευση στους κλάδους της ενέργειας, των κατασκευών, της αεροπορίας, της αεροδιαστημικής και της άμυνας.

Παλαιότερα υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος του Platts, τον οποίο εξέλιξε στον μεγαλύτερο διεθνώς προμηθευτή τιμών και πληροφοριών στην ενέργεια και τα εμπορεύματα. Επίσης προώθησε ενεργά τη διαφάνεια και την ακεραιότητα στις παγκόσμιες αγορές ενέργειας.Διετέλεσε επίσης, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Standard & Poor’s. Στη διάρκεια της θητείας του ανέπτυξε διάφορες επιχειρήσεις στον τομέα των χρηματοοικονομικών πληροφοριών.Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της ATHEXClear ενώ είναι μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της ENEXClear, του Atlantic Council και της Επενδυτικής Επιτροπής της CNL Capital.Ο κ. Σαχίνης είναι κάτοχος διπλώματος Μηχανολόγου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και MBA από το Harvard Business School.

 
Γενικός Διευθυντής Ύδρευσης 

Ο Γιώργος Καραγιάννης είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Είναι έγγαμος και πατέρας δύο (2) παιδιών.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της ΕΥΔΑΠ το 1990.

Ως Πολιτικός Μηχανικός έχει μελετήσει και κατασκευάσει σημαντικό αριθμό οικοδομοτεχνικών έργων ως στέλεχος της Διεύθυνσης Κτιριακών Εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ. Επί σειρά ετών ασχολήθηκε με την οργάνωση, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων και διαδικασιών στα Δίκτυα Ύδρευσης.

Ταυτόχρονα, από το 1990 έως το 2014, ασχολήθηκε με τη μελέτη και την κατασκευή πολλών οικοδομικών έργων – (κατοικίες-γραφεία κ.ο.κ.) με έμφαση στα βιοκλιματικά κτίρια και την εισαγωγή των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας σε αυτά, καθώς επίσης και με την μελέτη και κατασκευή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Φωτοβολταϊκά).

Κατέχοντας θέση Προϊσταμένου, Αναπληρωτή Διευθυντή, Βοηθού Γενικού Διευθυντή και Γενικού Διευθυντή έχει ηγηθεί Υπηρεσιών και Διευθύνσεων σε όλο το φάσμα των τεχνικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας.

Από τη θέση του Βοηθού Γενικού Διευθυντή Λειτουργίας Δικτύων και Εγκαταστάσεων (2013 - 2014) και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Λειτουργίας Δικτύων και Εγκαταστάσεων (2014 - 2016) είχε πολυσχιδή και εξαιρετικά σύνθετη και ευρεία δραστηριότητα στη Διεύθυνση Υδροληψίας, τη Διεύθυνση Μονάδων Επεξεργασίας Νερού, τη Διεύθυνση Δικτύου Ύδρευσης, τη Διεύθυνση Δικτύου Αποχέτευσης, τη Διεύθυνση Κέντρων Επεξεργασίας καθώς και του Επιχειρησιακού Κέντρου Λειτουργίας & 1022 της ΕΥΔΑΠ.

Σήμερα, από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ύδρευσης  την οποία κατέχει από 01.10.2016, παρακολουθεί και συντονίζει τη Διεύθυνση Υδροληψίας, τη Διεύθυνση Επεξεργασίας Νερού, τη Διεύθυνση Δικτύου Ύδρευσης, Σχεδιασμού & Υποστηρικτικών Λειτουργιών Ύδρευσης και τη Διεύθυνση Συστημάτων & Δεδομένων Ύδρευσης, που έχουν την αρμοδιότητα για τις πηγές ύδρευσης (φράγματα, γεωτρήσεις), τα εξωτερικά υδραγωγεία, τις Μονάδες Επεξεργασίας Νερού, τα δίκτυα ύδρευσης, τον έλεγχο της ποιότητα του νερού, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων έργων στον τομέα ύδρευσης σε όλη την περιοχή αρμοδιότητας της ΕΥΔΑΠ, καθώς επίσης και της συλλογής μετρητικών δεδομένων στον τομέα ύδρευσης (καταμέτρηση, λειτουργικά δεδομένα δικτύου ύδρευσης, αντλιοστάσια  ύδρευσης, κ.ο.κ.).

Από το 1990 είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών (Π.Σ.Π.Μ.Ε.).

Υπήρξε εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2006 έως το 2009.

 

 
 Γενικός Διευθυντής Αποχέτευσης 

Ο Κωνσταντίνος Βουγιουκλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 1966 και αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο Καλλιθέας. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών.

Εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ από το 1993 όπου και έχει αναλάβει διάφορες θέσεις, μεταξύ των οποίων, Προϊστάμενος του Β΄ Περιφερειακού Τομέα Συντήρησης (1996-1997), Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Προληπτικής Συντήρησης Δικτύου Αποχέτευσης (1997-2007), Διευθυντής Δικτύου Αποχέτευσης (2009-2013), Βοηθός Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας Δικτύων & Εγκαταστάσεων (2013-2014) και Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Παραγωγής Έργων (2014-2016) έχοντας στην αρμοδιότητα του τη Διεύθυνση Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, τη Διεύθυνση Υποδομών, τη Διεύθυνση Ποιότητας Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), τη Διεύθυνση Κτιριακών Ακίνητης Περιουσίας & Ενέργειας και τη Διεύθυνση Ανάπτυξης σχέσεων με ΟΤΑ.

Από τον Οκτώβριο του 2016 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Αποχέτευσης έχοντας στην αρμοδιότητά του τη Διεύθυνση Δικτύου Αποχέτευσης, τη Διεύθυνση Σχεδιασμού & Υποστηρικτικών Λειτουργιών Αποχέτευσης και τη Διεύθυνση Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων. Αντικείμενο της Γενικής Διεύθυνσης Αποχέτευσης είναι η διαχείριση και επεξεργασία του συνόλου των λυμάτων στην περιοχή αρμοδιότητας της ΕΥΔΑΠ.

 
 Γενική Διευθύντρια Πελατών

Η Παρασκευή (Παρίτσα) Νιάρου σπούδασε Μαθηματικός στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Ανάλυση-Προγραμματισμό, καθώς και στην παρακολούθηση έργων. Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο (MPΑ) στη Δημόσια Διοίκηση.

Ξεκίνησε να εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ το 1988, στη Διεύθυνση Πληροφορικής, ενώ από το 2001 κατέχει θέσεις ευθύνης ξεκινώντας από Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Μηχανογράφησης, και συνεχίζοντας τα έτη 2004–2013, ως Αναπληρώτρια Διευθύντρια στη Διεύθυνση Πληροφορικής και Τεχνολογίας όπου απέκτησε τεράστια εμπειρία στην παρακολούθηση - διοίκηση έργων και τη διαχείριση αλλαγών. Ταυτόχρονα ήρθε σε επαφή με το σύνολο των εργασιών που αφορούν την εξυπηρέτηση των πελατών.

Οι γνώσεις αυτές εμπλουτίστηκαν περαιτέρω με την τοποθέτησή της, το 2013, στη θέση της Αναπληρώτριας Διευθύντριας Δικτύου Ύδρευσης. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων εργάστηκε σε πολλές ομάδες σχεδιασμού, παρακολούθησης και λειτουργίας νέων εφαρμογών.

Το 2016 μεταπήδησε στη Γενική Διεύθυνση Πελατών ως Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Ειδικών Πελατών, ενώ το 2022 τοποθετήθηκε Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Πελατών.  Από τις θέσεις αυτές διαχειρίστηκε χρόνιες δύσκολες περιπτώσεις πελατών, παραλαβές δικτύων αλλά και αλλαγές εκσυγχρονισμού, ταυτόχρονα με τη διαχείριση των προβλημάτων που προέκυψαν κατά την κρίση της πανδημίας.

Από τον Απρίλιο του 2023 ανέλαβε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Πελατών έχοντας ως στόχο την προσαρμογή στις σύγχρονες ανάγκες του πελάτη και τη σωστή εξυπηρέτησή του.      

 
Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού 

Η Κατερίνα Βλαστάρη γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής, του τμήματος Διοίκησης Οργάνωσης Επιχειρήσεων και διαπιστευμένη DPO( Υπεύθυνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων). Είναι κάτοχος ProficiencyCambridge.Σήμερα κατέχει την  θέση της Γενικής Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΥΔΑΠ. Την περίοδο 2018 έως 2021  διετέλεσε Υπεύθυνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO) αναλαμβάνοντας καθήκοντα ενός νέου θεσμικά ρόλου. Η πρώτη θέση ευθύνης που ανέλαβε στην επαγγελματική της πορεία στην ΕΥΔΑΠ, ήταν αυτή της Προϊσταμένης της Υπηρεσίας Μισθολογίου (2004-2007). Ακολούθως, διετέλεσε Διευθύντρια Εκπαίδευσης (2007-2009) και Βοηθός Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού (2009-2010).Στον ιδιωτικό τομέα εργάστηκε την περίοδο 1988-89 στην εταιρεία λιπασμάτων ΣΥΝΕΛ ως υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων. Νωρίτερα είχε εργασθεί στην τουριστική επιχείρηση AthensExpressSA ως Διευθύντρια του τμήματος κρατήσεων, στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις TitaniaHotelκαι Ακτή Μεσσογγής Α.Ε. ως υπεύθυνη του τμήματος κρατήσεων. Παλαιότερα, εργάσθηκε σε καίρια νευραλγικά πόστα στις εταιρείες Unicef, Πρεσβεία Αυστραλίας, CompassTourHellas, HotelAtlantic.

Τέλος, η πολύχρονη εμπειρία της τής έδωσε τη δυνατότητα σήμερα να αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Συμβουλίου Υδάτων, συμβάλλοντας στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των υδάτων με κύριο στόχο  τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών.

 

Διευθύντρια Δραστηριοτήτων Ανθρωπίνου Δυναμικού

Η Μαρία Μαζαράκη εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ από το 1990 και αυτή τη στιγμή είναι Διευθύντρια Δραστηριοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού
Από το 2004 κατέχει θέσεις ευθύνης στην Εταιρεία σε όλες τις ιεραρχικές βαθμίδες. Συγκεκριμένα έχει ασκήσει καθήκοντα Προϊσταμένης, Αναπληρώτριας Διευθύντριας, Διευθύντριας και Βοηθού Γενικής Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού και Αναπληρώτριας Διευθύντριας Εξυπηρέτησης Πελατών. Επίσης έχει διατελέσει Σύμβουλος Διευθύνοντος  Συμβούλου και Σύμβουλος Γενικού Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού.
Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σπουδών Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου MSc στη Διοίκηση Δημόσιου Τομέα με εξειδίκευση στη Γενική Διοίκηση και κάτοχος Πιστοποίησης Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΕΚΠΑ.
Έχει μεγάλη εθελοντική δράση και είναι μέλος της Ακαδημίας Εθελοντισμού Help Hellas και Αντιπρόεδρος του Περιβαλλοντικού, Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ. Επίσης είναι μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αμαρουσίου, της Ένωσης Επιστημόνων Γυναικών Ελλάδος και της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής  Ένωσης Γυναικών.

 

 
Γενική Διευθύντρια Μετασχηματισμού 

Η Αντιγόνη Συνοδινού γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ξεκίνησε την καριέρα της σε δυναμική ελληνική βιομηχανική επιχείρηση του κλάδου των χημικών στο μάρκετινγκ, ως υπεύθυνη ομάδας προϊόντων. Κατόπιν, μετακινήθηκε σε μία εκ των κορυφαίων πολυεθνικών επιχειρήσεων καταναλωτικών αγαθών, όπου ανέλαβε θέσεις ευθύνης στον προγραμματισμό παραγωγής και στα logistics.

Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στην ΕΥΔΑΠ όπου από το 2003 έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης. Ειδικότερα, έχει διατελέσει Προϊσταμένη της Εσωτερικής Υπηρεσίας Πρόληψης και Προστασίας (ΕΣΥΠΠ), Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Βιομηχανικών Αποβλήτων και Λυμάτων, Προϊστάμενη και υπεύθυνη λειτουργίας στις Μονάδες Επεξεργασίας Νερού Πολυδενδρίου και Μενιδίου,  Διευθύντρια  των Μονάδων Επεξεργασίας Νερού και από το 2016 Βοηθός Γενική Διευθύντρια Ύδρευσης. 

Τον Απρίλιο του 2019, ανέλαβε την Γενική Διεύθυνση Συντονισμού και Υποστηρικτικών Λειτουργιών και από τον Ιούνιο του 2021 την Γενική Διεύθυνση Μετασχηματισμού.

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

 
Γενική Διευθύντρια Μεγάλων Έργων 

Η Γεωργία Στεφανάκου γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από 2ο Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού και σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) Υγιεινολόγου Μηχανικού στην Υγειονομική Σχολή Αθηνών και (MSc) στους Υδάτινους Πόρους και τη Μηχανική Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Ν. Φλόριντας  των ΗΠΑ.  Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ από το 1990, όπου απέκτησε σημαντική εμπειρία σε όλο το φάσμα των τεχνικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας, στη μελέτη, δημοπράτηση, κατασκευή  δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, μονάδων επεξεργασίας νερού και λυμάτων, λιμενικών έργων, βιομηχανικών και ενεργειακών έργων, στη λειτουργία και συντήρηση μεγάλων εγκαταστάσεων, καθώς και στη διοίκηση έργων και εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ κάθε κλίμακας.

Με αδιάλειπτη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης από το 2001, έχει διατελέσει Προϊσταμένη Υπηρεσίας Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας (2001 – 2013) όπου διαχειρίστηκε με επιτυχία την εξομάλυνση της διάθεσης και αξιοποίησης της παραγομένης ιλύος, καθώς και την ενοποίηση της λειτουργίας όλων των εγκαταστάσεων του σημαντικότερου περιβαλλοντικού έργου της Ελλάδας και ενός από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, παράλληλα ανέλαβε Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων (2011 – 2013) και στην συνέχεια Διευθύντρια Υποδομών (2013-2014).  

Από το  2014 στην ανώτατη βαθμίδα του οργανογράμματος διοίκησης της ΕΥΔΑΠ, ανέλαβε την θέση της Βοηθού Γενικής Διευθύντριας Λειτουργίας Δικτύων και Εγκαταστάσεων (2014-2016) με ευθύνη τριών τεχνικών Διευθύνσεων και του συντονισμού σημαντικών δράσεων εκσυγχρονισμού και μείωσης του ενεργειακού αποτυπώματος της λειτουργίας των μεγάλων εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ, εξωτερικών υδραγωγείων και φραγμάτων, Μονάδων Επεξεργασίας Νερού και Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων.  Στη συνέχεια, από την θέση της Βοηθού Γενικής Διευθύντριας Έργων Ανατολικής Αττικής (2016 – Μάρτιος 2021), με ευθύνη της Διεύθυνσης Έργων Ανατολικής Αττικής, οργάνωσε τον πολυεπίπεδο στρατηγικό σχεδιασμό  για την  ολοκληρωμένη διαχείριση των λυμάτων των οικισμών της Ανατολικής Αττικής, τη  συνεργασία με τους Δήμους Ανατολικής Αττικής και την υλοποίηση, με συγχρηματοδότηση από Ευρωπαϊκά προγράμματα, των περιβαλλοντικών έργων αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων της ΕΥΔΑΠ στην Ανατολική Αττική.

Από τον Μάιο του 2021 ανέλαβε την θέση της Γενικής Διευθύντριας Μεγάλων Έργων με ευθύνη την παρακολούθηση και τον συντονισμό έξι Διευθύνσεων με αντικείμενο τον σχεδιασμό, τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση των νέων μεγάλων έργων του επενδυτικού πλάνου της ΕΥΔΑΠ, συμπεριλαμβανομένων των έργων αποχέτευσης, επεξεργασίας λυμάτων και επαναχρησιμοποίησης του ανακτημένου νερού των Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτωνστην Ανατολική Αττική.

 

 
Γενική Διεύθυνση Οικονομικών & Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Διευθύντρια Δραστηριοτήτων Οικονομικών

Η Ελένη Σπυροπούλου εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ από τις 16.02.2000.

Εκτελεί τα καθήκοντα της Διευθύντριας Δραστηριοτήτων Οικονομικών από τον Απρίλιο του 2021.

Από τον Οκτώβριο του 2016 έως τον Μάρτιο 2021 ήταν Βοηθός Γενική Διευθύντρια Οικονομικού και από τον Μάϊο του 2013 έως τον Σεπτέμβριο του 2016 διετέλεσε Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών.

Από τον Μάιο του 2008 ανέλαβε τα καθήκοντα της Προϊσταμένης Κεντρικού Λογιστηρίου.

Από τον Οκτώβριο του 1994 μέχρι την πρόσληψή της στην ΕΥΔΑΠ εργαζόταν στην Εταιρεία ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Ε.Β.Ε.Τ. «ΜΕΛΙΣΣΑ» στην Οικονομική Διεύθυνση.

Έλαβε το πτυχίο του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1994 και το μεταπτυχιακό Μάστερ στην Χρηματοοικονομική και Τραπεζική το 2000 επίσης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατέχει άδεια Λογιστή Α΄ τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών (2001), έχει λάβει πιστοποίηση «IFRS Learning &Assessment programme» by ICAEWτο 2016 και απέκτησε πιστοποίηση παρακολούθησης του προγράμματος Program Diploma in IFR (DiplIFR)/ACCA το 2017.

Έχει συμμετάσχει σε ομάδες εργασίας σχεδιασμού και λειτουργίας νέων εφαρμογών στην ΕΥΔΑΠ.    

 

Διευθύντρια Δραστηριοτήτων Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Η Κωνσταντίνα Σταυρούλια είναι Διευθύντρια Δραστηριοτήτων Εφοδιαστικής Αλυσίδας ΕΥΔΑΠ από το 2021, υπεύθυνη για την αξιολόγηση, το βέλτιστο σχεδιασμό, την εκτέλεση, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των δραστηριοτήτων εφοδιαστικής αλυσίδας της Εταιρείας.

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (M.Sc.) από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει διατελέσει, επί 3ετία, Προϊσταμένη Υπηρεσίας Τομέα Παπάγου Αποχέτευσης, υπεύθυνη για τη λειτουργία, συντήρηση και βελτίωση του δικτύου αποχέτευσης αρμοδιότητας Τομέα (Βόρεια & Βορειοανατολικά Προάστεια Ν. Αττικής) και Τεχνικός Σύμβουλος Διαχείρισης Έργων Αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ ΝΗΣΩΝ ΑΕ.,υπεύθυνη για την καταγραφή - αποτύπωση των υφισταμένων εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων σε περισσότερα από 18 ελληνικά νησιά, καθώς και Διευθύντρια Δικτύου Ύδρευσης, επί 7ετία, υπεύθυνη για τη λειτουργία, συντήρηση και βελτίωση του δικτύου ύδρευσης της Αττικής.

Επίσης έχει εργαστεί επί 15 και πλέον έτη είτε ως μελετητής – συνεργάτης, είτε ως επικεφαλής ομάδων μηχανικών και Τμημάτων σε μεγάλες τεχνικές εταιρείες και μελετητικά γραφεία, καθώς και ως ανάδοχος, με αντικείμενοτην εκπόνηση μελετών και επίβλεψη πλήθους σημαντικών δημοσίων έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που αφορούσαν κατά το πλείστον υδραυλικά έργα (ύδρευσης – αποχέτευσης) και περιβαλλοντικά.

 

 

 
Γενική Διευθύντρια Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Η Ευτυχία-Μύρτα Νεστορίδη είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης -M.I.T. (BSCE ‘83) και του Northeastern University (MSCE ’85).

Εργάστηκε στις ΗΠΑ για 3 χρόνια και προσλήφθηκε στην ΕΥΔΑΠ το 1988 όπου ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της με την εκπόνηση μελετών έργων ύδρευσης.

Στα χρόνια που ακολούθησαν κατέλαβε διευθυντικές θέσεις στους τομείς σχεδιασμού & ανάπτυξης υποδομών ύδρευσης & αποχέτευσης και επιχειρησιακής ανάλυσης, ενέργειας.

Το 2016 ανέλαβε καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας Συντονισμού και Υποστηρικτικών Λειτουργιών με τομείς ευθύνης το περιβάλλον, την ενέργεια, τις κτιριακές υποδομές, τους διαγωνισμούς μελετών & έργων και την πληροφορική. 

Από το 2019 μέχρι το 2021 διετέλεσε Σύμβουλος της Διοίκησης με βασικό τομέα ευθύνης την υποστήριξη της Διοίκησης στις διαπραγματεύσεις με το Ελληνικό Δημόσιο για την νέα 20-ετή σύμβαση εκχώρησης αποκλειστικού δικαιώματος παροχής υπηρεσιών ύδρευσης & αποχέτευσης στην Αττική.

Από τον Ιούνιο του 2021 κατέχει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Ψηφιακής Διακυβέρνησης με στόχο τον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΕΥΔΑΠ.  

 

 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή μας
Google Play app link Apple store app link
Ακολουθήστε μας