ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο βασικός κορμός της διοίκησης της Εταιρείας, μετά το Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελείται από έξι Γενικές Διευθύνσεις, τις οποίες υπηρετούν στελέχη της Εταιρείας με πολυετή εμπειρία και αφοσίωση στο έργο της.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Κωνσταντίνος Βουγιουκλάκης | Γενικός Διευθυντής Αποχέτευσης

Ο Κωνσταντίνος Βουγιουκλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 1966 και αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο Καλλιθέας.

Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών, με την ειδίκευση του Συγκοινωνιολόγου. Εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ από το 1993 όπου και έχει αναλάβει διάφορες θέσεις, μεταξύ των οποίων, Προϊστάμενος του Β Περιφερειακού Τομέα Συντήρησης (1996-1997), Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Προληπτικής Συντήρησης Δικτύου Αποχέτευσης (1997-2007), Διευθυντής Δικτύου Αποχέτευσης (2009-2013) και Βοηθός Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας Δικτύων & Εγκαταστάσεων (2013-2014), Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Παραγωγής Έργων έχοντας στην αρμοδιότητα του τη Διεύθυνση Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, τη Διεύθυνση Υποδομών, τη Διεύθυνση Ποιότητας Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), τη Διεύθυνση Κτιριακών Ακίνητης Περιουσίας & Ενέργειας και τη Διεύθυνση Ανάπτυξης σχέσεων με ΟΤΑ.

Από τον Οκτώβριο του 2016 κατέχει την θέση του Γενικού Διευθυντή Αποχέτευσης, έχοντας υπό την ευθύνη του όλη την λειτουργία του δικτύου αποχέτευσης, των Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων αλλά και τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη έργων αποχέτευσης.

 
Γιώργος Καραγιάννης | Γενικός Διευθυντής Ύδρευσης

Ο Γιώργος Καραγιάννης είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της ΕΥΔΑΠ το 1990.

Ως στέλεχος της Διεύθυνσης Κτιριακών Εγκαταστάσεων έχει μελετήσει και κατασκευάσει σημαντικό αριθμό οικοδομοτεχνικών έργων. Επί σειρά ετών ασχολήθηκε με την οργάνωση, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων και διαδικασιών στα Δίκτυα Ύδρευσης.

Ταυτόχρονα, από το 1990 έως σήμερα, έχει ασχοληθεί με τη μελέτη και την κατασκευή πολλών οικοδομικών έργων (κατοικίες-γραφεία κ.ο.κ.) με έμφαση στα βιοκλιματικά κτίρια και την εισαγωγή των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας σε αυτά, καθώς και με την μελέτη και την κατασκευή έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Φωτοβολταϊκά).

Κατέχοντας θέση Προϊσταμένου, Αναπληρωτή Διευθυντή, Βοηθού Γενικού Διευθυντή και Γενικού Διευθυντή έχει ηγηθεί Υπηρεσιών και Διευθύνσεων σε όλο το φάσμα των τεχνικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας.

Από τη θέση του Βοηθού Γενικού Διευθυντή Λειτουργίας Δικτύων και Εγκαταστάσεων (Μάιος 2013 έως Ιούνιος 2014) και από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Λειτουργίας Δικτύων και Εγκαταστάσεων (Ιούνιος 2014 έως Σεπτέμβριος 2016) είχε πολυσχιδή και εξαιρετικά σύνθετη και ευρεία δραστηριότητα στις Διευθύνσεις: Υδροληψίας, Μονάδων Επεξεργασίας Νερού, Δικτύου Ύδρευσης, Δικτύου Αποχέτευσης, Κέντρων Επεξεργασίας και του Επιχειρησιακού Κέντρου Λειτουργίας & 1022 της ΕΥΔΑΠ.

Από τον Οκτώβριο του 2016 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ύδρευσης παρακολουθώντας και συντονίζοντας τις Διευθύνσεις: Δικτύου Ύδρευσης, Υδροληψίας, Επεξεργασίας Νερού και Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Έργων Τομέα Ύδρευσης, που έχουν την αρμοδιότητα για τις πηγές ύδρευσης, τα εξωτερικά υδραγωγεία, τις μονάδες επεξεργασίας νερού, τα δίκτυα ύδρευσης, τον έλεγχο της ποιότητας του νερού καθώς και τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων έργων στον τομέα ύδρευσης σε όλη την περιοχή αρμοδιότητας της ΕΥΔΑΠ.

Από το 1990 είναι Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών (Π.Σ.Π.Μ.Ε.), ενώ υπήρξε και εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2006 έως το 2009. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο (2) παιδιών.

 
Αντιγόνη Συνοδινού | Γενική Διευθύντρια Συντονισμού & Υποστηρικτικών Λειτουργιών

Η κα Αντιγόνη Συνοδινού γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ν. Ψυχικού. Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η κα Συνοδινού ξεκίνησε την καριέρα της σε δυναμική ελληνική βιομηχανική επιχείρηση του κλάδου των χημικών στο μάρκετινγκ, ως υπεύθυνη ομάδας προϊόντων. Κατόπιν, μετακινήθηκε σε μία εκ των κορυφαίων πολυεθνικών επιχειρήσεων καταναλωτικών αγαθών, όπου ανέλαβε θέσεις ευθύνης στον προγραμματισμό παραγωγής και στα logistics.

Aπό το 1996 εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ. Έχει διατελέσει Προϊσταμένη της Εσωτερικής Υπηρεσίας Πρόληψης και Προστασίας (ΕΣΥΠΠ), Προϊσταμένη στην Υπηρεσία Βιομηχανικών Αποβλήτων και Λυμάτων, Προϊστάμενη και υπεύθυνη λειτουργίας στις Μονάδες επεξεργασίας Νερού Πολυδενδρίου και Μενιδίου, Δ/ντρια  των Μονάδων Επεξεργασίας Νερού και από το 2016 βοηθός Γενική Δ/ντρια Ύδρευσης.  Από τον Απρίλιο του 2019, ανέλαβε την Γενική Δ/νση Συντονισμού και Υποστηρικτικών Λειτουργιών, όπου έχει στην ευθύνη της τις Δ/νσεις Συντονισμού και Ελέγχου, Περιβάλλοντος,  Έρευνας και Ανάπτυξης, Κτιριακών Εγκαταστάσεων και Ακίνητης Περιουσίας και Ασφάλειας Εγκαταστάσεων και Διοικητικής Υποστήριξης Σχεδιασμού Έκτακτης Ανάγκης.
Δραστηριοποιείται σε θέματα υποδομών, καθώς και σε θέματα περιβάλλοντος και διαχείρισης υδατικών πόρων.  
Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

 
Στυλιανή Πολιτάκη | Γενική Διευθύντρια Πελατών

Γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1959 στο Βύρωνα Αττικής και αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Αθηνών στο Παγκράτι. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστήμιου της Πάτρας και συνέχισε στο Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην Επιστήμη & Τεχνολογία Υδατικών Πόρων με κατεύθυνση στην Υδρολογία.

Στην ΕΥΔΑΠ εργάζεται από το 1983 υπηρετώντας διάφορους τομείς και αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις, μεταξύ των οποίων Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Λειτουργίας Εξωτερικών Υδραγωγείων στη Διεύθυνση Υδροληψίας, της Υπηρεσίας Τομέα Ύδρευσης και στη συνέχεια Αναπληρώτρια Διευθύντρια στη Διεύθυνση Δικτύου Ύδρευσης, Αναπληρώτρια Διευθύντρια στη Διεύθυνση Δικτύου Αποχέτευσης, Αναπληρώτρια Διευθύντρια και ακολούθως Διευθύντρια στη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών. Κατόπιν εντάχθηκε στο δυναμικό της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου ως Ελεγκτής Α’ ενώ τον Ιούλιο του 2015 ανέλαβε τα καθήκοντα της Διευθύντριας μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016, όπου με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ, τοποθετήθηκε Γενική Διευθύντρια Πελατών.

Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.