Αποδέχομαι τη χρήση cookiesΠληροφορίες για την Πολιτική Cookies

Ενημέρωση Για Κακόβουλη Αποστολή Μηνυμάτων

Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρήθηκε κακόβουλη αποστολή μηνυμάτων μέσω SMS (SMS phishing)  με στόχο την παραπλάνηση των καταναλωτών της ΕΥΔΑΠ και την πληρωμή υποτιθέμενων οφειλών.


Gr
En

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ΕΥΔΑΠ έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό ενός πλήρους και εντατικού προγράμματος εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια και κυρίως στις εγκαταστάσεις της, το οποίο περιλαμβάνει ενεργειακές επιθεωρήσεις από το Κέντρο Ερευνών, Δοκιμών & Προτύπων της ΔΕΗ και παροχή συμβουλών εξοικονόμησης ενέργειας.
Πέραν των ενεργειακών επιθεωρήσεων, σχεδιάζονται παρεμβάσεις και σε άλλα επίπεδα (προληπτική συντήρηση, μείωση αέργου ισχύος, βέλτιστη λίπανση κτλ), για να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν καλύτερη συντήρηση και επέκταση του χρόνου ζωής του ενεργοβόρου εξοπλισμού των εγκαταστάσεων (αντλίες, συμπιεστές κτλ) με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.

Στόχος της ΕΥΔΑΠ είναι να εξοικονομήσει ενέργεια, βελτιστοποιώντας τη διαχείριση του υπάρχοντος εξοπλισμού κτιρίων και εγκαταστάσεων χωρίς να προβεί σε πρόσθετες επενδύσεις με υπερβολικά κόστη.

 

Ακολουθήστε μας
Κατεβάστε την εφαρμογή μας