ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Επιχερηματικά Βραβεία Χρήμα - Γιώργος Ουζούνης 2016

Το 1ο Επιχειρηματικό Βραβείο στην κατηγορία «Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας του Δημοσίου» απέσπασε η ΕΥΔΑΠ στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα» που διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά η ETHOS MEDIA Α.Ε και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. 

                            

 

Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον - Ελληνικά Βραβεία για το Περιβάλλον

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η ΕΥΔΑΠ κατά τη διάρκεια της  6ης τελετής απονομής των «Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον» (European Business Awards for the Environment) και των «Ελληνικών Βραβείων για το Περιβάλλον». Η Εταιρεία διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες Βραβείων: στην Κατηγορία Προϊόντος και Υπηρεσιών και στην Κατηγορία Βιοποικιλότητας.
Αντικείμενο βράβευσης της Εταιρείας είναι μια πρωτοποριακή μονάδα επεξεργασίας λυμάτων με χρήση μικρών συστημάτων μεμβρανών -αντιδραστήρας MBR και αντίστροφη όσμωση- με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση του νερού εξόδου για άρδευση  πράσινου κυρίως  αστικών περιοχών.
Η μονάδα συνδυάζει την εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων επεξεργασίας λυμάτων και σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων τηλελειτουργίας και παρακολούθησης, ενώ το επίπεδο καθαρότητας του παραγώμενου νερού αγγίζει το 98%.  Κατ’ αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται μείωση της ζήτησης νερού από το δίκτυο ή από τους υδροφορείς της περιοχής, διαφυλάσσοντας τα υφιστάμενα αποθέματα.

 

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ - Γιώργος Ουζούνης 2015

Το 2ο Επιχειρηματικό Βραβείο στην κατηγορία «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ» απέσπασε η ΕΥΔΑΠ, στην 13η τελετή απονομής των επιχειρηματικών βραβείων «ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης 2015».

 

             

 

Cyta Mobile Excellence Awards 2015

Το BRONZE Βραβείο για Mobile Utilities στην ενότητα «Mobile Εφαρμογές στους Κλάδους των Υπηρεσιών» απέσπασε η κινητή εφαρμογή EydApp στην 1η τελετή απονομής των Cyta Mobile Excellence Awards 2015, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων ηλεκτρονικών της υπηρεσιών.

ΒΡΑΒΕΙΟ BRONZE AWARD

                           

 

Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης - ΕΒΓΕ 2015

Έπαινος «MERIT» απονεμήθηκε για την ιστοσελίδα της κινητής εφαρμογής EydApp www.eydapp.com , στην ενότητα «Ψηφιακές Εφαρμογές» για την κατηγορία «Ιστοσελίδες Προβολής».

 

 

Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας

H ΕΥΔΑΠ βραβεύτηκε στην εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε η Direction Business Network με το :
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010 - 2014


 

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης 2014

Το 2ο Επιχειρηματικό Βραβείο στην κατηγορία «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ» απέσπασε η ΕΥΔΑΠ, στην 12η τελετή απονομής των επιχειρηματικών βραβείων «ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης 2014».


 

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης 2013

Το 3ο Επιχειρηματικό Βραβείο στην κατηγορία «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ» απέσπασε η ΕΥΔΑΠ, στην 11η τελετή απονομής των επιχειρηματικών βραβείων «ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης 2013».


 

Βραβείο Energy-Biomass - Βραβείο Water Stewardship - ΔΕΗ Environmental Awards - 2013 

Η ΕΥΔΑΠ βραβεύτηκε  στην Τελετή Απονομής των ΔΕΗ Environmental Awards 2013 ως προς τις  βέλτιστες πρακτικές για την προστασία του Περιβάλλοντος και την Αειφορία. Απέσπασε βραβεία στις ενότητες Energy για την κατηγορία Energy-Biomass και WaterStewardship για τις κατηγορίες WaterStewardship-WastewaterTreatment, WaterStewardship-WaterEfficiency, Grand Award Water Stewardship.


2ο Βραβείο «Καλύτερη Εταιρεία του Δημοσίου» - Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα - Γιώργος Ουζούνης - 2011

Το 2011 η ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο απονομής των «Επιχειρηματικών Βραβείων Χρήμα - Γιώργος Ουζούνης» κέρδισε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Εταιρεία του Δημοσίου.

Για την επιλογή ελήφθησαν υπόψη μια σειρά από παράγοντες, όπως η πορεία των οικονομικών επιδόσεων, η διεύρυνση των μεριδίων της αγοράς, η ευελιξία της Εταιρείας στις αλλαγές του εξωτερικού περιβάλλοντος, η χρηματιστηριακή πορεία, η σχέση με τους επενδυτές και ο βαθμός εξυπηρέτησης των πελατών. Η απονομή του βραβείου αποτελεί αναγνώριση του έργου και των εκσυγχρονιστικών  προσπαθειών που υλοποιεί  η Εταιρεία σε κάθε επίπεδο και πιστοποιεί  ότι η ΕΥΔΑΠ βρίσκεται σε τροχιά διαρκούς ανάπτυξης.

 

Βραβείο «Καλύτερη χρήση τεχνολογίας στην εξυπηρέτηση πελατών» - Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) - 2010

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) απένειμε το 2010 στην ΕΥΔΑΠ βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη χρήση τεχνολογίας στην εξυπηρέτηση πελατών».

Η ΕΥΔΑΠ, έχοντας αναπτύξει πελατοκεντρικά συστήματα εξυπηρέτησης, έχει προάγει τα Περιφερειακά της Κέντρα σε one-stop-shops, έχει αναβαθμίσει τη λειτουργία του Επιχειρησιακού Κέντρου Λειτουργίας και 1022 και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιήσουν ένα πλήθος συναλλαγών μέσω της εταιρικής της ιστοσελίδας.

Οι πελάτες της ΕΥΔΑΠ μπορούν να επικαιροποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία και τον αποδέκτη του λογαριασμού, να δηλώσουν διαφορετική διεύθυνση παράδοσής του, να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους μέσω των 11 συνεργαζόμενων τραπεζών - ακόμα κι αν είναι εκπρόθεσμος - να δουν τις προηγούμενες καταναλώσεις, να λαμβάνουν sms και e-mail, όταν εκδίδεται ο λογαριασμός ή όταν παρουσιάζεται ασυνήθιστα μεγάλη κατανάλωση. Τις ίδιες δυνατότητες έχουν οι μεγάλοι πελάτες, οι οποίοι - επιπλέον - μπορούν μέσω τηλεμέτρησης να λαμβάνουν σε ημερήσια βάση ενημέρωση για την καταναλισκόμενη ποσότητα νερού.