Αποδέχομαι τη χρήση cookiesΠληροφορίες για την Πολιτική Cookies
Gr
En

ΒΡΑΒΕΙΑ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

 

 

 

Βραβείο για τον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΕΥΔΑΠ στον θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards  

 

Η ΕΥΔΑΠ παρέλαβε το bronze βραβείο στον θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards για τον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του ΣΕΒ, καθώς και με ευρεία θεσμική τιμητική στήριξη.

 

Ο θεσμός των Hellenic Responsible Business Awards, για έβδομη συνεχή χρονιά, βράβευσε τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Περιβαλλοντική και Κοινωνική Ανάπτυξη.

Η σύνταξη του Απολογισμού είναι κάθε χρόνο μια νέα πρόκληση. Η προσπάθεια να αποτυπωθούν οι δράσεις και οι καινοτομίες ως προς τον τρόπο που διαχειρίζεται η Εταιρεία τα σημαντικά για τη Βιωσιμότητά της θέματα είναι μία απαιτητική διαδικασία που επιβάλλει την ενεργή συμμετοχή όλων των οργανωτικών μονάδων, αλλά και την καλλιέργεια κουλτούρας βιώσιμης ανάπτυξης.

Η σύνταξη του Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας είναι έργο που διεκπεραιώνεται εξολοκλήρου εσωτερικά. Για την αποτύπωση των δράσεων ακολουθούνται διεθνή πρότυπα. Το 2021 ο Απολογισμός ευθυγραμμίστηκε με τον Οδηγό Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενώ η ΕΥΔΑΠ είναι η πρώτη εταιρεία του Δημοσίου που ευθυγραμμίστηκε με το Πρότυπο SASB  και ειδικότερα με τα ουσιαστικά θέματα του κλάδου του νερού.

Η στρατηγική και οι στόχοι της ΕΥΔΑΠ είναι πάντα προσανατολισμένοι στη διαφύλαξη του πόρου του νερού, στη διασφάλιση της υδροδότησης της Πρωτεύουσας με νερό αρίστης ποιότητας σε προσιτή τιμή και με τη συλλογή και  επιστροφή του στο περιβάλλον απαλλαγμένο από το ρυπαντικό φορτίο σε ποσοστό 95%.

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει τη μακρόχρονη σημαντική παρουσία της ΕΥΔΑΠ για την ίδια την Πρωτεύουσα. Αυτό το βραβείο λοιπόν ανήκει σε όλους τους ανθρώπους της ΕΥΔΑΠ που επί χρόνια με την υψηλή τεχνογνωσία και πείρα τους συμβάλλουν στην επίτευξη αυτών των στόχων.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν στους νικητές φιλοτεχνήθηκαν από τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, με θέμα την ειρήνη.

 

        

 

Βραβεία Superbrands Greece 2021-2022

 

Το brand της ΕΥΔΑΠ βραβεύτηκε ως super brand στον διεθνή θεσμό των «Superbrands Greece 2021-2022»,  στην κατηγορία Ενέργεια – Ανακύκλωση.Η τελετή βράβευσης έγινε την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο ΜουσικήςΑθηνών.

Τα Superbrands είναι ένας διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1995, με στόχο την προώθηση του branding και την επιβράβευση των κορυφαίων επωνυμιών (brand) κάθε χώρας. Σήμερα εκπροσωπείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα ο διαγωνισμός διενεργείται από το 2005 και επιβραβεύει εταιρικές επωνυμίες που διαφοροποιούνται και ξεχωρίζουν έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name και ξεχωριστή αποστολή στην κατηγορία που δραστηριοποιούνται. Η ανάδειξη των Corporate Superbrands 2021-2022, έγινε μετά από ψηφοφορία της Κριτικής  Επιτροπής του θεσμού και πανελλαδικής δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία ερευνών MARC A.E. σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας 20- 65 ετών και μετά από αξιολόγηση 1.500 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε 37 διαφορετικές κατηγορίες.

Η διάκριση αυτή, επιβεβαιώνει αξίες που χαρακτηρίζουν την ΕΥΔΑΠ, όπως η αξιοπιστία, η εμπιστοσύνη των καταναλωτών, η ποιότητα, η ολιστική προσέγγιση στη διαχείριση του νερού, η εξοικονόμηση ενέργειας, η μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος, η εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Κ. Χάρης Σαχίνης δήλωσε σχετικά μετά την τελετή βράβευσης: «Η σφραγίδα αριστείας των Superbrands, είναι για εμάς ιδιαίτερη τιμή. Αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση των επιτυχημένων προσπαθειών που καταβάλλουμε όλοι μαζί στην ΕΥΔΑΠ, Διοίκηση και Εργαζόμενοι, προς την κατεύθυνση του οράματος και των στρατηγικών προτεραιοτήτων της εταιρείας που είναι μεταξύ άλλων η ενεργειακή αναβάθμιση και η μείωση του αποτυπώματο άνθρακα των λειτουργιών μας στο περιβάλλον, η βελτιστοποίηση αξιοποίησης των πόρων μέσα από ολιστική διαχείριση. Με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, προτεραιότητά μας είναι η προστασία της υγείας των πολιτών και του περιβάλλοντος. Η σφραγίδα αριστείας και οι υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης που συγκεντρώσαμε στις έρευνες των ανεξάρτητων φορέων, αντανακλούν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και την εμπιστοσύνη των πολιτών. Ευχαριστούμε θερμά την Κριτική Επιτροπή και το κοινό για την τιμή, που για μας συνεπάγεται ευθύνη για διαρκή βελτίωση και αριστεία».

 

 

 

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2019

Το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ απέσπασε η ΕΥΔΑΠ Α.Ε.  στη 17η απονομή των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2019 που διοργάνωσε η EthosEvents, μέλος του Ομίλου EthosGroup. Για 17η συνεχή χρονιά οι αναγνώστες του ιστορικού οικονομικού-επενδυτικού περιοδικού ΧΡΗΜΑ, αλλά και οι επισκέπτες του επιχειρηματικού-οικονομικού portal, banks.com.gr, ανέδειξαν και επιβράβευσαν τις εταιρείες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, της απασχόλησης και της ελληνικής κεφαλαιαγοράς.

                 

 

Responsible Management Excellence Awards του EBEN GR 2019

Με το Χρυσό Βραβείο βραβεύτηκε η Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της ΕΥΔΑΠ στην εκδήλωση των ResponsibleManagementExcellenceAwardsτου EBENGR,  για την εξαιρετική επίδοσή της στις αρχές της επιχειρηματικής ηθικής και το μοντέλο υπεύθυνης διοίκησης που ακολουθεί. 

                              

 

Διάκριση των Νομικών Υπηρεσιών της ΕΥΔΑΠ από τον φορέα LEGAL 500

Η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. αξιολογήθηκε από τον ανεξάρτητο φορέα του LEGAL 500 και εντάχθηκε στην λίστα (GCPOWERLISTμε τα καλύτερα νομικά τμήματα της Ελλάδας και της Κύπρου για το 2019 στον τομέα των υποδομών. Η διάκριση αυτή απονέμεται σε εκείνα τα νομικά τμήματα τα οποία πραγματικά προάγουν και νοηματοδοτούν την εταιρική νομική υποστήριξη.

              

Impact Business IT Excellence Awards 2019

Τρία βραβεία απέσπασε η Διεύθυνση Ψηφιακής Διοικητικής Πληροφόρησης της ΕΥΔΑΠ στην τελετή απονομής των Impact Business IT Excellence Awards 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου 2019.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Ψηφιακής Διοικητικής Πληροφόρησης της Εταιρείας απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «ContinuousBusinessImprovement»για το έργο Διοικητικού Εκσυγχρονισμού, αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Ενοποίηση Συστημάτων» και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «BigData»για το έργο Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δεδομένων.

Η ΕΥΔΑΠ επενδύει διαρκώς στην αναπτυξιακή στρατηγική και τον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών της, θέτοντας ως προτεραιότητα τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

       

             

 

Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2018

Το 2ο Επιχειρηματικό Βραβείο στην κατηγορία «Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας του Δημοσίου» απέσπασε η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2018», που διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, το επιχειρηματικό και οικονομικό portal banks.com.gr και η Ethos Awards,  με σκοπό την ανάδειξη και την βράβευση εταιρειών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, της απασχόλησης και της ελληνικής κεφαλαιαγοράς γενικότερα.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Η ΕΥΔΑΠ,  μία από τις μεγαλύτερες Εταιρείες ύδρευσης και αποχέτευσης  στην Ευρώπη, συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο μερίδιο ευθύνης που έχει, για την κοινωνία και το περιβάλλον. Η επιτυχημένη της πορεία συνίσταται στο ότι παρέχει άριστης ποιότητας, οικονομικό νερό, ενώ παράλληλα φροντίζει για τη συλλογή των λυμάτων και την επιστροφή τους με τέτοιο τρόπο στο φυσικό περιβάλλον, διασφαλίζοντας ότι οι δραστηριότητές της θα αφήνουν το ελάχιστο δυνατό και συνεχώς μειούμενο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και σε έρευνα και ανάπτυξη, και δεσμευόμαστε για την συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης του καταναλωτή».

    

 

Διεθνής Πιστοποίηση Επιχειρηματικής Αριστείας "EFQM Committed to Excellence 2 Star"

Η ΕΥΔΑΠ είναι η πρώτη εταιρεία του δημόσιου τομέα στην οποία απονεμήθηκε η υψηλή διάκριση Αριστείας «Committed to Excellence – 2 Star» από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας (EFQM).
Το Μοντέλο Αριστείας EFQM βασίζεται σε ένα σύνολο ευρωπαϊκών αξιών και είναι ένα πρακτικό, μη περιοριστικό πλαίσιο, που αξιολογεί τους οργανισμούς στην πορεία τους προς την επιχειρηματική αριστεία.
Διεθνή πιστοποίηση - Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία «EFQM-Committed to Excellence» έλαβε επίσης η Διεύθυνση Ψηφιακής Διοικητικής Πληροφόρησης της Εταιρείας. 

 

Environmental Awards 2018

Με δύο χρυσά βραβεία τιμήθηκε η συνεισφορά της ΕΥΔΑΠ στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία, στα Environmental Awards 2018.

Η Εταιρεία απέσπασε το πρώτο χρυσό βραβείο στην κατηγορία Water Stewardship/Water Management and Conservation / Διαχείριση υγρών αποβλήτων με το έργο Καινοτόμα διεργασία ανάκτησης φωσφόρου και αζώτου από εκροές ιλύος Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου ''SMART-Plant''.  Το «SMART-PLANT» έχει στόχο τη δημιουργία και υλοποίηση καινοτόμων λύσεων στη διαδικασία επεξεργασίας λυμάτων, που θα επιτυγχάνει την απαιτούμενη ποιότητα των επεξεργασμένων λυμάτων, με ταυτόχρονη ανάκτηση υλικών (αζώτου, φωσφόρου και βιοαποδομήσιμου οργανικού υλικού) και ενέργειας (βιοαερίου).

        

Η Εταιρεία απέσπασε το δεύτερο χρυσό βραβείο, το οποίο αφορά στη διαχρονική συμβολή της Εταιρείας στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των παιδιών γύρω από τον κύκλο του νερού.  Η Εταιρεία διακρίθηκε στην κατηγορία  Environmental Leadership με το Περιβαλλοντικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ''Το ταξίδι του Σταγονούλη'' στο οποίο συμμετέχουν περισσότερα από 15.000 παιδιά ετησίως τα τελευταία 30 χρόνια. 

 

Responsible Management Excellence Awards του EBEN GR 2018

Η ΕΥΔΑΠ, πρώτη και μοναδική Εταιρεία του Δημοσίου που βραβεύεται από το EBEN GR. Με το Βραβείο Silver βραβεύτηκε η Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της ΕΥΔΑΠ στην 11η εκδήλωση των Responsible Management Excellence Awards του EBEN GR,  για την επιχειρηματική ηθική, την κοινωνική υπευθυνότητα και την εταιρική διακυβέρνηση.

Η Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου αξιολογήθηκε με βάση το EBEN RME Model που περιλαμβάνει συγκεκριμένα κριτήρια αξιολόγησης στους τομείς της επιχειρηματικής ηθικής και εταιρικής υπευθυνότητας και έλαβε μετά από επιτυχημένη τεκμηρίωση της πλήρωσής τους, ειδική πιστοποίηση.

 

  

Impact Bite Awards 2017

Το πρώτο βραβείο για την πρωτότυπη υλοποίηση εφαρμογής του συστήματος Διοίκησης μέσω στόχων, απέσπασε η ΕΥΔΑΠ, στην Τελετή Απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2017. Πρόκειται για ένα έργο παρακολούθησης της εκτέλεσης των στόχων όλων των οργανωτικών μονάδων της Εταιρείας και κατ’ επέκταση εκσυγχρονισμού και απλοποίησης των διαδικασιών οργάνωσης της Εταιρείας. 

 

            

 

Επιχερηματικά Βραβεία Χρήμα - Γιώργος Ουζούνης 2017

Το 2ο Επιχειρηματικό Βραβείο στην κατηγορία «Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας του Δημοσίου» απέσπασε η ΕΥΔΑΠ στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα», που διοργάνωσε για 15η συνεχή χρονιά η ETHOS MEDIA ΑE και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. 

 

        

 

European Benchmarking Cooperation (EBC) -  ΜΑΛΤΑ  2017

 

Το European Benchmarking Cooperation (EBC) είναι Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Εταιρειών Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό τη δημιουργία μιας ενιαίας πλατφόρμας σύγκρισης της λειτουργικής απόδοσης των Εταιρειών Ύδρευσης και Αποχέτευσης και στόχος του είναι η θέσπιση αντικειμενικών δεικτών λειτουργικής απόδοσης, καθώς και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και βέλτιστων πρακτικών για την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται, τη μείωση των λειτουργικών εξόδων και την αποτελεσματικότερη λειτουργία των Εταιρειών Ύδρευσης – Αποχέτευσης της Ευρώπης.

Στο σύνδεσμο EBC συμμετέχουν 43 Εταιρείες από 17 χώρες της Ευρώπης και η ΕΥΔΑΠ αποτελεί τη μοναδική Ελληνική συμμετοχή.

Στο φετινό Συνέδριο του EBC, που πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα (9-11/11/2017),  η  ομάδα της ΕΥΔΑΠ βραβεύτηκε ως BenchmarkingCoordinatoroftheYear.

                                                                   
Στέλιος Σάμιος, Κατερίνα Σαργιώτη και PeterDaneΕπικεφαλής του EBC

 

Επιχερηματικά Βραβεία Χρήμα - Γιώργος Ουζούνης 2016

Το 1ο Επιχειρηματικό Βραβείο στην κατηγορία «Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας του Δημοσίου» απέσπασε η ΕΥΔΑΠ στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα» που διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά η ETHOS MEDIA Α.Ε και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. 

                            

 

Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον - Ελληνικά Βραβεία για το Περιβάλλον

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η ΕΥΔΑΠ κατά τη διάρκεια της  6ης τελετής απονομής των «Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον» (European Business Awards for the Environment) και των «Ελληνικών Βραβείων για το Περιβάλλον». Η Εταιρεία διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες Βραβείων: στην Κατηγορία Προϊόντος και Υπηρεσιών και στην Κατηγορία Βιοποικιλότητας.
Αντικείμενο βράβευσης της Εταιρείας είναι μια πρωτοποριακή μονάδα επεξεργασίας λυμάτων με χρήση μικρών συστημάτων μεμβρανών -αντιδραστήρας MBR και αντίστροφη όσμωση- με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση του νερού εξόδου για άρδευση  πράσινου κυρίως  αστικών περιοχών.
Η μονάδα συνδυάζει την εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων επεξεργασίας λυμάτων και σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων τηλελειτουργίας και παρακολούθησης, ενώ το επίπεδο καθαρότητας του παραγώμενου νερού αγγίζει το 98%.  Κατ’ αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται μείωση της ζήτησης νερού από το δίκτυο ή από τους υδροφορείς της περιοχής, διαφυλάσσοντας τα υφιστάμενα αποθέματα.

 

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ - Γιώργος Ουζούνης 2015

Το 2ο Επιχειρηματικό Βραβείο στην κατηγορία «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ» απέσπασε η ΕΥΔΑΠ, στην 13η τελετή απονομής των επιχειρηματικών βραβείων «ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης 2015».

 

             

 

Cyta Mobile Excellence Awards 2015

Το BRONZE Βραβείο για Mobile Utilities στην ενότητα «Mobile Εφαρμογές στους Κλάδους των Υπηρεσιών» απέσπασε η κινητή εφαρμογή EydApp στην 1η τελετή απονομής των Cyta Mobile Excellence Awards 2015, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων ηλεκτρονικών της υπηρεσιών.

ΒΡΑΒΕΙΟ BRONZE AWARD

                           

 

Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης - ΕΒΓΕ 2015

Έπαινος «MERIT» απονεμήθηκε για την ιστοσελίδα της κινητής εφαρμογής EydApp www.eydapp.com , στην ενότητα «Ψηφιακές Εφαρμογές» για την κατηγορία «Ιστοσελίδες Προβολής».

 

 

Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας

H ΕΥΔΑΠ βραβεύτηκε στην εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε η Direction Business Network με το :
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010 - 2014


 

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης 2014

Το 2ο Επιχειρηματικό Βραβείο στην κατηγορία «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ» απέσπασε η ΕΥΔΑΠ, στην 12η τελετή απονομής των επιχειρηματικών βραβείων «ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης 2014».


 

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης 2013

Το 3ο Επιχειρηματικό Βραβείο στην κατηγορία «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ» απέσπασε η ΕΥΔΑΠ, στην 11η τελετή απονομής των επιχειρηματικών βραβείων «ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης 2013».


 

Βραβείο Energy-Biomass - Βραβείο Water Stewardship - ΔΕΗ Environmental Awards - 2013 

Η ΕΥΔΑΠ βραβεύτηκε  στην Τελετή Απονομής των ΔΕΗ Environmental Awards 2013 ως προς τις  βέλτιστες πρακτικές για την προστασία του Περιβάλλοντος και την Αειφορία. Απέσπασε βραβεία στις ενότητες Energy για την κατηγορία Energy-Biomass και WaterStewardship για τις κατηγορίες WaterStewardship-WastewaterTreatment, WaterStewardship-WaterEfficiency, Grand Award Water Stewardship.


2ο Βραβείο «Καλύτερη Εταιρεία του Δημοσίου» - Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα - Γιώργος Ουζούνης - 2011

Το 2011 η ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο απονομής των «Επιχειρηματικών Βραβείων Χρήμα - Γιώργος Ουζούνης» κέρδισε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Εταιρεία του Δημοσίου.

Για την επιλογή ελήφθησαν υπόψη μια σειρά από παράγοντες, όπως η πορεία των οικονομικών επιδόσεων, η διεύρυνση των μεριδίων της αγοράς, η ευελιξία της Εταιρείας στις αλλαγές του εξωτερικού περιβάλλοντος, η χρηματιστηριακή πορεία, η σχέση με τους επενδυτές και ο βαθμός εξυπηρέτησης των πελατών. Η απονομή του βραβείου αποτελεί αναγνώριση του έργου και των εκσυγχρονιστικών  προσπαθειών που υλοποιεί  η Εταιρεία σε κάθε επίπεδο και πιστοποιεί  ότι η ΕΥΔΑΠ βρίσκεται σε τροχιά διαρκούς ανάπτυξης.

 

Βραβείο «Καλύτερη χρήση τεχνολογίας στην εξυπηρέτηση πελατών» - Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) - 2010

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) απένειμε το 2010 στην ΕΥΔΑΠ βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη χρήση τεχνολογίας στην εξυπηρέτηση πελατών».

Η ΕΥΔΑΠ, έχοντας αναπτύξει πελατοκεντρικά συστήματα εξυπηρέτησης, έχει προάγει τα Περιφερειακά της Κέντρα σε one-stop-shops, έχει αναβαθμίσει τη λειτουργία του Επιχειρησιακού Κέντρου Λειτουργίας και 1022 και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιήσουν ένα πλήθος συναλλαγών μέσω της εταιρικής της ιστοσελίδας.

Οι πελάτες της ΕΥΔΑΠ μπορούν να επικαιροποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία και τον αποδέκτη του λογαριασμού, να δηλώσουν διαφορετική διεύθυνση παράδοσής του, να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους μέσω των 11 συνεργαζόμενων τραπεζών - ακόμα κι αν είναι εκπρόθεσμος - να δουν τις προηγούμενες καταναλώσεις, να λαμβάνουν sms και e-mail, όταν εκδίδεται ο λογαριασμός ή όταν παρουσιάζεται ασυνήθιστα μεγάλη κατανάλωση. Τις ίδιες δυνατότητες έχουν οι μεγάλοι πελάτες, οι οποίοι - επιπλέον - μπορούν μέσω τηλεμέτρησης να λαμβάνουν σε ημερήσια βάση ενημέρωση για την καταναλισκόμενη ποσότητα νερού.

Ακολουθήστε μας
Κατεβάστε την εφαρμογή μας