Αποδέχομαι τη χρήση cookiesΠληροφορίες για την Πολιτική Cookies
Gr
En

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

2017 | Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών - 2 έως 7 Οκτωβρίου

 

Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
2 - 7 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΥΔΑΠ συμμετέχει για πρώτη φορά και τιμά την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών!

Η συμμετοχή μας στον ανανεωμένο θεσμό αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσής μας απέναντι στους πελάτες μας για ποιοτικότερη εξυπηρέτηση. Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των λειτουργιών μας και των εορτασμών για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, η ΕΥΔΑΠ προσφέρει στους πελάτες της καινούργιες ψηφιακές υπηρεσίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Ένα ψηφιακό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, διαθέσιμο 24/7!

Επιπλέον, προχωρά για πρώτη φορά στην παρουσίαση των τομέων πρώτης γραμμής της Εταιρείας, μέσα από ένα ολιγόλεπτο αλλά ιδιαιτέρως βιωματικό βίντεο, επιθυμώντας να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους της, την κινητήρια δύναμη στο έργο της, για την προσφορά και τη στήριξή τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΗ Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών έχει θεσμοθετηθεί στην Ελλάδα από το 2008 και γιορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως και ταυτοχρόνως, με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών στην επιχειρηματική λειτουργία, αλλά και την αναγνώριση της προσπάθειας των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, στο πλαίσιο των υποστηρικτικών δράσεων και των επικοινωνιακών εργαλείων που σχεδίασε για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, ανέπτυξε ένα mobile application με τις δράσεις των εταιρειών που συμμετέχουν στον εορτασμό.

Κατεβάστε σήμερα από το play store, το mobile application "eiep" και ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις προωθητικές ενέργειες, που διοργανώνουν οι 69 εταιρείες-μέλη του ΕΙΕΠ. Φέτος, γιορτάζουμε όλοι μαζί στις 2-7 Οκτωβρίου, την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών!

 

 

 

2016 | Παγκόσμια Ημέρα Νερού - 22 Μαρτίου 2016

Παγκόσμια Ημέρα Νερού στο Ζάππειο για μικρούς και μεγάλους

Η ΕΥΔΑΠ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού διοργανώνει στο Ζάππειο, την Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016, ανοιχτές για το κοινό εορταστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στο νερό με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Από το πρωί, οι μαθητές Δημοτικών Σχολείων μέσα από βιωματικά παιχνίδια και δραστηριότητες, που συνδυάζουν γνώση και διασκέδαση, θα ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμου του νερού, αποκαλύπτοντας τα μυστικά και την ιστορία του. Πειράματα, παιχνίδια γνώσεων, προβολές και άφθονες εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το απόγευμα με ανοιχτή για το κοινό συναυλία της διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου και της Orchestra Mobile, με τη συμμετοχή των χορωδιών CANTABILE και CANTABILE JUNIOR του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου, υπό τη μουσική διεύθυνση του Θεόδωρου Ορφανίδη.

Προς ενημέρωσή σας, επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

join us on facebook

2013 | 3o Φεστιβάλ Φράγματος Μαραθώνα - 19 Μαϊου 2013

Για τρίτη χρονιά, η ΕΥΔΑΠ διοργανώνει το Φεστιβάλ Φράγματος Μαραθώνα, μια γιορτή για το νερό και το περιβάλλον, αλλά και για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον Άνθρωπο.

Η μεγάλη αυτή γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 από τις 9.00 το πρωί ως τις 18.00 το απόγευμα και είστε όλοι καλεσμένοι!

Ο πετυχημένος θεσμός της ΕΥΔΑΠ - που έχει βραβευθεί με διεθνή διάκριση το 2010 - καλεί μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν και να περάσουν μια δημιουργική ημέρα σε ένα μοναδικό τοπίο κοντά στη φύση.

Οι εγκαταστάσεις μας στη Λίμνη και το Φράγμα Μαραθώνα θα ανοίξουν ειδικά για αυτή τη μεγάλη γιορτή, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλους τους Αθηναίους να επισκεφθούν έναν τόπο απαράμιλλης ομορφιάς.

H φετινή εκδήλωση, που συμπίπτει με το Παγκόσμιο Έτος Συνεργασίας για το Νερό, εμπλουτίζεται με νέες δράσεις και με τη συμμετοχή φορέων, όπως ο Δήμος Μαραθώνα, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν.Μάκρης-Μαραθώνος και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και κοινής δράσης για το νερό, το περιβάλλον, τον Άνθρωπο.

Σας περιμένουμε όλους!

 

2012 | Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - Φράγμα Μαραθώνα 8,9,10 Ιουνίου

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Τριήμερο Φεστιβάλ στο Φράγμα Μαραθώνα
8,9,10 Ιουνίου 2012Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή, το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Εκπαιδευτικό Μέρος

17.00 - 20.15: «Αποστολή: ο Κύκλος του Νερού». Διαδραστικό παιχνίδι προσομοίωσης του κύκλου του νερού, φυσικού και ανθρώπινου, από το Φράγμα μέχρι το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων και την επαναχρησιμοποίησή του. Η «Αποστολή: Ο Κύκλος του Νερού» είναι μια βιωματική περιπέτεια που διαδραματίζεται στο χώρο της βάσης του φράγματος. Μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 10-13 ετών. Τα παιδιά αναλαμβάνουν μια μυστική αποστολή από τον αρχαίο ναό στη βάση του Φράγματος για να «σώσουν» τον κύκλο του νερού. Για να ολοκληρώσουν τα στάδια της αποστολής τους, πρέπει να ξεπεράσουν διάφορα εμπόδια και να συγκεντρώσουν τα πολύτιμα «νομίσματα νερού». Περιηγούνται στο φυσικό περιβάλλον της βάσης του Φράγματος, διατρέχουν τον κύκλο του νερού, μαθαίνουν για τις πρακτικές εξοικονόμησης - επαναχρησιμοποίησης νερού, για τη χρήση εναλλακτικών μορφών ενέργειας, όπως το φυσικό αέριο, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και για την προστασία του περιβάλλοντος γενικότερα. Το πρωτοποριακό αυτό παιχνίδι αξιοποιεί δημιουργικά και με μοναδικό τρόπο τις κτηριακές εγκαταστάσεις στη βάση του Φράγματος Μαραθώνα και έχει ως σκοπό την εκπαίδευση των παιδιών και την περιβαλλοντική τους ευαισθητοποίηση. Για τα παιδιά όλων των ηλικιών θα υπάρχουν ελεύθερες δραστηριότητες στον προαύλιο χώρο (ζωγραφική, παζλ, δημιουργική απασχόληση).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα ξεκινάει 17:00 και στις 18.30 το απόγευμα. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν ατομικά, είτε συλλογικά (σχολεία, σύλλογοι κλπ), στα τηλέφωνα 4098, 214 4031, 210 749 5421. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για τις ελεύθερες δραστηριότητες δεν είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Σχεδιασμός - Υλοποίηση: «Πράκτορες του Πλανήτη» | www.planetagents.org.

20:15 - 20:45 Διάλειμμα

Ψυχαγωγικό Μέρος

20:45 - 21:45 «Ένας μόνο άνθρωπος μπορεί να κάνει πολλά!». Δρώμενο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στο Φράγμα Μαραθώνα: μια συμβολική δράση, αφιερωμένη στην καθημερινή μας προσπάθεια να ξεπεράσουμε τα φράγματα μέσα μας και να χτίσουμε με αισιοδοξία νέες γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ μας και με το περιβάλλον.

Καλλιτεχνικοί συντελεστές παράστασης:

Σκηνοθεσία: Ειρήνη Αλεξίου
Video: Παύλος Τσιαντός - Δημήτρης Χριστόπουλος
Σκηνογραφία: Δήμητρα Λιάκουρα
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Μουσική: Λάμπρος Πηγούνης
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Κατασκευές - τεχνική υποστήριξη: Παύλος Τσιαντός, Ρέα Ζέκκου, Κώστας Κλίτσας
Μακιγιάζ: Αλεξάνδρα Μυτά
Οργάνωση παραγωγής: Κατερίνα Αποστολοπούλου

Ερμηνεία: Αντώνης Στρούζας, Pauline Huguet

Παράλληλες Δράσεις:

17.00 - 20.00: Επίσκεψη στο Μουσείο του Φράγματος και στην Υπαίθρια Έκθεση Φωτογραφίας των έργων κατασκευής του. Παράλληλη προβολή του βραβευμένου βίντεο από την αντίστοιχη δράση της ΕΥΔΑΠ το 2010 και ενός σπάνιου βίντεο-ντοκουμέντο από την κατασκευή του Φράγματος.
 


 

2010 | Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - Φράγμα Μαραθώνα 4, 5, 6 Ιουνίου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
4 - 5 - 6 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΦΡΑΓΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και της επετείου των 2.500 χρόνων από την Μάχη του Μαραθώνα, η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. ανοίγει μετά από χρόνια τις πόρτες του Φράγματος Μαραθώνα στο κοινό και διοργανώνει ένα τριήμερο δράσεων και εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης γύρω από το περιβάλλον και τους υδατικούς πόρους.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων και για τις τρεις μέρες:

18.30 - 19.30: Επίσκεψη στο Μουσείο του Φράγματος με παράλληλη βίντεο προβολή της κατασκευής του Φράγματος - Περιήγηση στην υπαίθρια φωτογραφική έκθεση για την ιστορία της υδροληψίας της Αθήνας
19.30 - 20.30: Παράσταση: «Μάχη του Μαραθώνα μ.Χ.» σε διαμορφωμένο χώρο στη βάση του Φράγματος

 

 

2500 χρόνια μετά την αρχαία μάχη, ο Μαραθώνας γίνεται πεδίο μιας νέας αναμέτρησης: του ανθρώπου με τον ίδιο του τον εαυτό. Μια θεαματική μονομαχία, μια ειδική παράσταση χορευτών, ζογκλέρ και αναρριχητών πάνω στο Φράγμα και στα γύρω καμένα. Το θέαμα μάς μεταφέρει σε μια φανταστική εποχή πλήρους λειψυδρίας όπου δύο νέοι Μαραθωνομάχοι αναρριχώνται στο φράγμα με σκοπό να περάσουν στην πλευρά που υπάρχει ακόμα νερό και ένας ανταποκριτής μεταφέρει ζωντανά στο κοινό την εικόνα. Μια συμβολική παράσταση αφιερωμένη στη συλλογική προσπάθεια να ξεπεράσουμε τα φράγματα μέσα μας και να στήσουμε νέους αγωγούς επικοινωνίας μεταξύ μας και με το περιβάλλον γύρω μας.

Στην παράσταση συμμετέχουν:
- Παρουσιαστής: Γιώργος Αμυράς («Μένουμε Ελλάδα»)
- Χορευτής - Ζογκλέρ: Rowan Thorpe (ομάδα «Βίδα»)
- Χορευτής - Αναρριχητής: Αντώνης Στρούζας
- Ομάδα 10 αναρριχητών του Παύλου Τσιαντού
- Dj: Ευθύμης Θεοδόσης

Καλλιτεχνικοί συντελεστές παράστασης:
Σύλληψη - Σκηνοθεσία - Χορογραφία: Ειρήνη Αλεξίου
Σκηνογραφία - Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Μουσική: Ευθύμης Θεοδόσης

είσοδος ελεύθερη
(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210-2144184, 2144031, 2144098, 7495365 (8.00 - 14.00)

Διοργάνωση δράσης:

ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ Α.Ε.Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
www.eydap.gr

 

Κατεβάστε την εφαρμογή μας
Google Play app link Apple store app link
Ακολουθήστε μας