Αποδέχομαι τη χρήση cookiesΠληροφορίες για την Πολιτική Cookies
Gr
En

ΣΥΝΕΔΡΙΑ/ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Επιλέξτε το συνέδριο ή την ημερίδα που σας ενδιαφέρει.

 

16/3/2011
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού η ΕΥΔΑΠ οργανώνει την Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011, ημερίδα με θέμα «Υδατικοί πόροι και κλιματική αλλαγή - Σύγχρονες προκλήσεις για τις εταιρείες διαχείρισης νερού».
Στην εκδήλωση, που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο και θα ξεκινήσει στις 9.30 π.μ., θα αναπτυχθούν - μεταξύ άλλων - τα ακόλουθα θέματα:
• Απολογισμός των πεπραγμένων από την ενσωμάτωση της οδηγίας 2000/60 στην πολιτική των υδατικών πόρων: Ανδρέας Ανδρεαδάκης, ειδικός γραμματέας Υδάτων του ΥΠΕΚΑ.
• Οι προκλήσεις του σήμερα για τις εταιρείες διαχείρισης νερού κάτω από το πρίσμα της κλιματικής αλλαγής: Χρήστος Ζερεφός, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
• Διαχείριση υδατικών πόρων πόλεων σε τροχιά ανάπτυξης: Νίκος Παπαδάκης, διευθύνων σύμβουλος ΕΥΑΘ.
• Διαχείριση υδατικών πόρων στον ελλαδικό χώρο μέσα από το πρίσμα του «Καλλικράτη»: Μιχάλης Ταμήλος, πρόεδρος ΕΔΕΥΑ.
• Ανακύκλωση επεξεργασμένων αστικών υγρών αποβλήτων: Ανδρέας Αγγελάκης, τεχνικός σύμβουλος ΕΔΕΥΑ.
Επίσης, στελέχη της ΕΥΔΑΠ θα παρουσιάσουν θέματα για την ορθολογική διαχείριση και εξοικονόμηση των υδατικών πόρων, την ανάπτυξη εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων στην ανατολική Αττική και την αναπτυξιακή πολιτική της ΕΥΔΑΠ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και στο εξωτερικό.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας και η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη.

Σχετικό αρχείο

Ακολουθήστε μας
Κατεβάστε την εφαρμογή μας